zasiłek stały i alkoholik

Wybrane tematy:
świetlice środowiskowe w 2015 r.? Zachowaj trzeźwy Umysł Szkolenie- kontrola przedsiębiorców sprzedających alkohol przez GKRPA organizacja koloni programem terapeutycznym leczenie z.stały-alkohol
~zuzia

Re: zasiłek stały i alkoholik

Post autor: ~zuzia »

alkoholicy to swiete krowy im sie nalezy zeby mieli za co chlac dzieciom niepelnosprawnym po 153 zl tylko na co ma to starczyc panowie w sejmie tez lubia sie napic reka reke myje faktycznie nasz kraj jest dziki
~piotr

Post autor: ~piotr »

ukończyłem terapię alkoholową. Gdzie udać się po zasiłek dla alkoholików. proszę o pomoc.
~kaśka

Post autor: ~kaśka »

ja także dostrzegam fachowość, a przede wszystkim bardzo racjonalne podejście Danki do wielu tematów. Domyślam się, że Danka nie pracuje w ops, prawda?
~ewa

Post autor: ~ewa »

Jak ukończyłeś terapię alkoholową, to najlepszym rozwiązaniem jest podjęcie pracy.Praca człowieka wzbogaca.
~Anna

Post autor: ~Anna »

najlepszym zasiłkiem dla alkoholika jest praca !!!
~rene

Post autor: ~rene »

Mamy paru delikwentów co marnotrawią zasiłek stały. Za obopólną zgodą pieniążki są przekazywane do sklepu, gdzie wydawane są im środki czystości, żywność. Na alkohol i papierosy muszą sobie sami dorobić.
~rene

Post autor: ~rene »

Przemus a ja myślisz ? Coś za coś. Czasami z Wami trzeba postępować jak z dziećmi. \"Zjedz obiad, to dostaniesz batonika\" itp.
~ewa

Post autor: ~ewa »

Moj maz jesy skonczonym alkoholikiem.Po wypadku samochodowym dostalam rente z KRUS(musialam oddac ziemie).Ma m na utrzymaniu uczacego syna. Jakie starania nalezy poczynic aby maz pijak otrzymal staly zasilek Te pieniadze pomogly mojej rodzinie.Dodam,ze jestem abstynentka.Nigdy nie pilam,dbam o dom i syna.
~OLGA

Post autor: ~OLGA »

Podopieczny dostał w czerwcu 2013 r. zasiłek stały, cały czas nadużywa alkoholu. Dowodem w tej sprawie są notatki pracownika socjalnego z wizyt u podopiecznego (podczas wizyt był pod wpływem alkoholu, pił alkohol ze znajomym, zakupy zrobione w sklepie - piwo), nie wyraził również zgodyna leczenie. Usprawiedliwia się że jest chory, był w szpitalu i nie będzie miał z czego żyć jak nie otrzyma pieniędzy z GOPS. Czy GOPS może wstrzymć mu zasiłek stały?
~kasia

Post autor: ~kasia »

A może do pracy!!!!!!!!!!
ODPOWIEDZ