zastępstwo księgowej - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 14 sty 2014, 18:29

Mam problem moja księgowa wybiera się na operację, oczywiście zdaję sobie sprawę że to będzie długi okres jej leczenia.
Stanowisko jednoosobowe księgowej .
Nie chcę na zastępstwo osoby obcej jak wiecie przyjdzie na kilka miesięcy i odejdzie a to są finanse.
Czy mogę zlecić jako dodatkową pracę innym pracownikom oczywiście tu zastanawiam się jaki dodatek za wykonywanie tych prac.
Oszczędnoci będą ponieważ księgowa jest w wieku gdy ja płacę za czas choroby tylko 14 dni reszta zus .
Podpowiedżcie jak to zrobić,
~jagoda

Napisano: 14 sty 2014, 18:35

Pytanie czy inni potrafią to co ta księgowa?
~Adam

Napisano: 14 sty 2014, 19:58

a komu powierzysz prowadzenie ksiąg rachunkowych ? zastanów się trochę
~Zosia

Napisano: 15 sty 2014, 9:36

Radzę ci zatrudnić kogoś na zastępstwo, bo nie sądzę ,ąby mógł ktoś się z tym uporać.
~Maria

Napisano: 15 sty 2014, 9:36

Radzę ci zatrudnić kogoś na zastępstwo, bo nie sądzę ,ąby mógł ktoś się z tym uporać.
~Maria

Napisano: 15 sty 2014, 12:14

Kochana jeśli masz wykwalifikowane osoby , ze mogą pelnićfunkcje księgowaego to możesz zlecić pracownikowi dodatkowa pracę i w zamian dać nap. dodatek specjalny itp, ale jeśli nie masz osoby ktora spelnia wymagania głównej księgowej to nie możesz to zlecic innemu pracownikowi ktory nie ma uprawnień . Musisz oglosić konkurs i zatrudnić na zastepstwo
~ops

Napisano: 15 sty 2014, 12:39

Najlepiej pracownika księgowości z urzędu na umowę -zlecenie
~kt

Napisano: 15 sty 2014, 12:48

Na zastępstwo nie musi być konkursu. Ostatni moja księgowa zaszła w ciążę z problemami i przyjmowałam na zastępstwo. Przekichane.
~Esia

Napisano: 15 sty 2014, 14:32

Poza tym nie ładnie tak podrzucać zapracowanym koleżankom świnię.
~Adam

Napisano: 15 sty 2014, 15:09

A przecież pracownik socjalny wszystko potrafi jest przecież księgową,prawnikiem,psychologiem i ginekologiem i oczywiście może być i sprzataczką wynieś ,przynieś pozamiataj no cóż nie taki jest nasz zawód.
~ola

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x