16-to latek powiesił się..... - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 6    [ Posty: 53 ]

Napisano: 14 sty 2014, 21:24

Zbulwersowała mnie rzeczywiście ta matka która najpierw zaniedbała dzieci a potem nakręciła medialny cyrk aby zatuszować własne uchybienia.
~Bulwersant

Napisano: 14 sty 2014, 21:57

Poruszyłem już ten temat.
~Adam

Napisano: 14 sty 2014, 23:28

Tak jest medialny cyrk. Pracownik socjalny odpowiedzialny za wszelkie zło tego świata. Dziennikarze TTV najchętniej publicznie zlinczowaliby pracownika pomocy społecznej.
~gonia

Napisano: 14 sty 2014, 23:39

Musicie to wyjaśniać na forum?
~czy

Napisano: 15 sty 2014, 0:02

Ona zaniedbała??? A gdzie był tatuś? Nawet jeśli miał zasądzone alimenty i nie płacił, to ona na wszystkie dzieci dostała max 500 zł, co to jest ???

Niektórym to rozum w doopie został, masakra....
~socjalna

Napisano: 15 sty 2014, 0:07

No ale mamusia i babcia to mają życiorys na twarzy wypisany. Tak, tak pewnie całe zycie super dbała o dzieciaki itp itd,a teraz to ten podły sąd chciał ich rozdzielić i ci podli pracownicy nie dopilnowali chłopaka....
~........

Napisano: 15 sty 2014, 0:33

4 tatusiów...
~Adam

Napisano: 15 sty 2014, 1:15

Jesteśmy z Wami koleżanki z Suwałk!

Do tragedii doszło w miniony wtorek w Miejskim Centrum Interwencji Kryzysowej MCIK w Suwałkach, placówce działającej w ramach tamtejszego Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej MOPS. 16-latek powiesił się chwilę po tym, jak dowiedział się, że trafi do ośrodka opiekuńczego. Wydarzenie to poruszyło opinię publiczną oraz środowisko pracowników pomocy społecznej w Polsce. Na Forum OPS.PL pojawiły się wpisy na ten temat. Jeden z nich wspiera pracowników pomocy społecznej z Suwałk.
https://www.ops.pl/news.php?id=26511
angoc

Napisano: 15 sty 2014, 10:04

dziewczyny z Suwałk jesteśmy z wami ,oglądając wczoraj program w TTV byłam tak wkurzona jak można winic pomoc społeczną a gdzie matka,babcia i ta ciotunia i tatusie a gdzie była matka jak syn targnął się na swoje życie a już zadawane wielokrotnie pytanie do dyrektor MOPS \'\'czy Pani czuje się winna smierci Sebastiana\'\' to wszystko jest chore jak cała pomoc społeczna
~GOPS

Strona 1 z 6    [ Posty: 53 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x