Czyli jednak wychodzi na moje. Asia została kierownikiem dzięki temu, że wójt jest jej kumem, teraz asia chce zatrudnić swoją koleżankę a nie tę, którą narzuca jej wójt i zastanawia się czy musi odstawić szopkę zwaną \"konkursem\" czy może tak po prostu, zatrudnić swoją psiapsiółkę. Powodzenia droga asiu, kierowany przez ciebie ops będzie na pewno profesjonalnie pomagać mieszkańcom twojej gminy.
Brawo Klaro !!!!!!!! masz rację w 100%!!!!!!!!. Mnie tez się chce wymiotować na tych niekompetentnych cymbałów , pociotków i kolesi !!! Kiedy się to wreszcie skończy ??? Chory rząd , chory kraj, a wszyscy potrzebujący mogą wyzdychać, wtedy cała ta za sra na łopieka nikomu nie będzie potrzebna!!!!!!!!
Klara
Przeraża mnie twoj nieprofesjonalizm. Ty urodziłaś się chyba od razu będac zarazumialym i wszystko wiedzącym pracownikim!
Nie ma człowieka który wszystko by wiedzial.
Ja jestem kierownikiem i ciągle się ucze bo wszystko się zmienia. Pomimo że nie musze ogłaszac konkursu na pracownika socjalnego to zawsze to robię bo niestety ale w moim srodkowisku brakuje ludzi z taka specjalnością dlatego ogłaszam aby wieksza liczba ludzi mogla miec dostęp . Oczywiste że wybiera się najlepszego aby ktoś mógł profesjonalnie pracować a nie brac tylko pieniądze.
Konkurs oznacza mniejszą liczbę chętnych i ustawiony teatr. Każda regulacja muli rynek pracy. Bez konkursu przyszło by więcej. Było by w czym wybierać. A tak przyjadą tylko pociotki twoich pracowników.