zespoły interdyscyplinarne - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 4 z 4    [ Posty: 40 ]

Napisano: 23 lut 2011, 15:59

oczywiście, że tak. Sama organizowałam u siebie takie szkolenia, płacąc prowadzącym, jak również fiansowałam z ,,korkowych\'\' szkolenia wyjazdowe nt. przemocy. To były szkolenia, które uwzględniały przemoc w powiązaniu z problemem alkoholowym (żeby nie było wątpliwości, czy można płacić z ,,tych\'\' pieniędzy).
~renata

Napisano: 13 kwie 2011, 18:34

Polecam szkolenie z Krokus Pracownii Profilaktycznej z Krakowa
~-Jan

Napisano: 20 kwie 2011, 12:47

Jeśli ktoś dysponuje projektami uchwał , zarządzeń, porozumień to proszę o przesłanie ich na adres: [email protected]
Z góry piękne dzięki!
~Mateusz

Napisano: 25 maja 2011, 13:40

Witam. Mam pytanie. Jak powinna przebiegac kolejnosc powoływania zespołu interdyscyplinarnego? Chodzi mi o uchwały, zarządzenia itd. Z góry dziekuje za pomoc.
~Edyta:)

Napisano: 30 maja 2011, 14:22

jeśli mogłabym prosić o przesłanie mi materiałów dot. zespołów interdyscyplinarnych, to byłabym ogromnie wdzięczna.
mój adres: [email protected]
pozdrawiam i z góry dzieńkuję
~as

Napisano: 04 cze 2011, 23:21

BYłoby fajnie, gdyby ktoś mógł mi też podesłać materiały (uchwału, zarządzenia) nt. zespołów interdyscyplinarnych. Dzięki bardzo. Adres : [email protected]
~dorka1

Napisano: 08 cze 2011, 16:59

no i jeszcze zgłoszenie do GIODO, upoważnienie do przetwarzania danych osobowych oraz oświadczenie o ochronie danych osobowych
~..

Napisano: 01 lut 2012, 16:52

A co z komisjami, które odbywają się po godzinach pracy i za to jest płacone. Jak mają przychodzić na grupy robocze, które są w czasie pracy OPS czyli do 15, pracodawca nie musi zwolnić np. pracownika poradni, który został powołany do KRPA, a jak ma brać wolne to kto mu za to zapłaci?
~anka

Napisano: 02 lut 2012, 10:27

I tu mamy wszyscy problem!
Najlepiej ustalić w programie jakieś rozsądne zryczałtowane miesięczne wynagrodzenie dla GKRPA, które satysfakcjonowałoby członków komisji biorących udział w posiedzeniach grup roboczych, czy zespołu. Ja tak zrobiłem!
~Waldek

Napisano: 03 lut 2012, 15:01

Członek Komisji bierze udział w grupie roboczej. Podpisuje ochronę danych osobowych. GKRPA aby pracować z osobą uzaleznioną i sprawcą jednocześnie, czyli nakłaniać do np. programów korekcyjnych musi wiedzieć czy tego już nie zrobiono na grupie roboczej, aby nie powielać działań. Czy jej przedstawiciel który jest w grupie roboczej może informować pozostałych członków o przebiegu procedury? A decyzje są przecież podejmowane kolegialnie?
~andzia

Strona 4 z 4    [ Posty: 40 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x