zmiana decyzji
zmiana decyzji
witam, wiem że moje pytanie jest naiwne ale chce się upewnić, bo jestem nowa, jeżeli następuje zmiana decyzji o odpłatności i jest to np już 3 zmiana w ciągu kilku lat to cały czas zmieniam tą pierwsządecyzję o odpłatności, nie te kolejne kolejnymi ?
Re: zmiana decyzji
to zależy o co pytasz....
ja robię w ten sposób, że w wersji papierowej na decyzji piszę... dokonuję zmiany decyzji nr... z dnia.... (i tu wpisuję pierwotną decyzję o odpłatności), zmienionej decyzjami z dnia (a tu wpisuję daty kolejnych zmian decyzji)
natomiast w Pomoście trzeba też dokonać zmiany decyzji, ale na ostatniej zmianie, która była dokonywana
ja robię w ten sposób, że w wersji papierowej na decyzji piszę... dokonuję zmiany decyzji nr... z dnia.... (i tu wpisuję pierwotną decyzję o odpłatności), zmienionej decyzjami z dnia (a tu wpisuję daty kolejnych zmian decyzji)
natomiast w Pomoście trzeba też dokonać zmiany decyzji, ale na ostatniej zmianie, która była dokonywana
A jeżeli dochód nie przekroczył 10% kryterium dochodowego to też zmieniasz?
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
robię identycznie jak Marta240484
Zmieniasz decyzje w pomoście w całości i nie musisz nic kombinować w wersji papierowej
Oprócz zmiana decyzji - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
Zajęcia rehabilitacyjne w Dps
Wolne miejsca
dodatek/zasiłek pielegnacyjny
zgon
ubezwłasnowolniony mieszkaniec DPS - kto robi wywiad aktuali
zmiana odpłatności
Kto płaci za ZOL???
Zmiana odplatności dla rodziny
odpłatność za DPS
Elbląg 12 maja 2014r - Nowelizacja ustawy o informatyzacji
ART. 27 KODEKSU CYWILNEGO
Odpłatnośc rodziny za pobyt w DPS