na planie wypłat nie zmienisz..Proszę, niech mi ktoś podpowie, jak w Sygnity zmienić na planie wypłat, że DM będzie przekazywany na konto zarządcy, a ryczałt będzie wypłacany gotówkowo Wnioskodawcy. Siedzę nad tym od rana i kombinuję (bezskutecznie).
musi być dyspozycja strony na piśmieI czy wystarczy, że strona złoży mi taki wniosek, że chce ryczałt na swoje konto i na tej podstawie mogę zmienić decyzję?
Oczywiście, że robię decyzję z decyzji z art. 155 KPA, oczywiście, że robię to na wniosek strony. Ja to wszystko już zrobiłam. Chodziło mi, jak zmodyfikować plan wypłat od maja. Ale już znalazłam jakiś tam podział pozycji i zrobiłam sobie już próbne listy wypłat - dodatek mieszk. dla zarządcy, ryczałt dla wnioskodawcy. Udało się.brodafix pisze:na planie wypłat nie zmienisz..Proszę, niech mi ktoś podpowie, jak w Sygnity zmienić na planie wypłat, że DM będzie przekazywany na konto zarządcy, a ryczałt będzie wypłacany gotówkowo Wnioskodawcy. Siedzę nad tym od rana i kombinuję (bezskutecznie).
musisz utworzyć decyzję z decyzji
wchodzisz we wszystkie decyzje _> odnajdujesz i zaznaczasz żądaną decyzję _> klikasz decyzja z decyzji _> następnie modyfikujesz zawartość
musi być dyspozycja strony na piśmieI czy wystarczy, że strona złoży mi taki wniosek, że chce ryczałt na swoje konto i na tej podstawie mogę zmienić decyzję?
decyzje wydajesz ze 155 kpa