Znowu kłamie - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 21 paź 2015, 12:02

Ona kłamstwo ma we krwi:

"Nord Stream 2 nie zostanie wybudowany – stwierdziła premier Ewa Kopacz podczas wtorkowej debaty telewizyjnej. Najwyraźniej pani premier wie coś, czego nikt inny nie wie. Europejskie koncerny energetyczne podpisały z Gazpromem szereg umów w tej sprawie. A Komisja Europejska, która w praktyce jako jedyna mogłaby zablokować gazociąg, nie zajęła stanowczego stanowiska. ..."

https://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 34721.html
no nie

Napisano: 21 paź 2015, 18:12

Jest gorzej niż myślałem. Kłapaczka kłamie, że wczoraj nie kłamała. Tu potrzebna jest interwencja specjalisty. Wszyscy bowiem, którzy wczoraj oglądali debatę słyszeli, co mówiła a dzisiaj komentowały to nawet media prorządowe. Wygląda na to, że premier nie wie co mówi. Ona jest niebezpieczna dla Polski:

"“ - Natomiast jeśli chodzi o odpowiedź pani poseł Szydło, pani mówi o bezpieczeństwie energetycznym, mówi pani, że żeście podjęli uchwały, i co z tego? Nord Stream 1 jeden został wybudowany, a dzięki temu, że dzisiaj jest unia energetyczna, w której Polska jest bardzo mocna, Nord Stream 2 nie będzie wybudowany - zadeklarowała Kopacz.

Dzisiaj wycofuje się z tej deklaracji. Na konferencji prasowej w Gdańsku była pytana o jej stwierdzenie z debaty, że „w związku z unią energetyczną, nie powstanie Nord Stream II”:
“ Nie powiedziałam, że nie powstanie. Będziemy się przed tym bronić. Dzisiaj unia energetyczna i silna pozycja Polski, ale unia energetyczna dbająca o interesy wszystkich członków UE jednakowo, mało tego, określająca priorytety, stąd moje stwierdzenie, że gdyby PiS wpłynął na ustalanie priorytetów w UE, to nigdy nie powstałby Nord Stream I - powiedziała dziś."
aleyaya

Napisano: 21 paź 2015, 18:18

Ale yaya. Wczoraj funkcjonariusze rzekomo publicznej TV blokowali wejście młodzieży z Beatą Szydło na debatę. Dzisiaj zablokowali materiał na YouTube demaskujący kłamstwa Kłamaczki:

https://youtu.be/EXFBNDF8jNs
aleyaya

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x