15-lecie Portalu OPS.pl - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 4 z 6    [ Posty: 59 ]

Napisano: 11 kwie 2015, 17:09

Nie denerwuj się i nie nazywaj mnie pieniaczka bo nią nie jestem - spokojnie poczytaj, zastanów się, pomyśl...........,
To, że masz problemy z przyjmowaniem konstruktywnej krytyki, że nie dociera do ciebie, że np. OKPS też ma swoje XV- lecie w tym roku .........i również od 15 lat służy i rozwija profesję pracowników socjalnych.................., po prostu spokojnie pomyśl.
A czas leczy rany i okaże czy tylko to mi "się ostało":)
Pozdrawiam i pamiętaj: gdzie emocje górą tam rozum śpi.
A w sprawie uhonorowania Andrzeja napisz do MPiPS już teraz aby zdążyli się przygotować:)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 11 kwie 2015, 18:04

Dzibar pytanie takie mam:
Gdzie byś pisała te twoje bzdury gdyby nie to dziecko Andrzeja i jego pomocników? Gdzie byłabyś taka widoczna i charakterystyczna jak tu? Kto wiedziałby o twoich problemach?
Ty istniejesz przecież tylko dzięki temu forum. Masz tu swoje miejsce, swoje poletko. Doceń to. Nie ma forum nie ma dzibar. Real cie zbanował już dawno. Andrzej jeszcze nie;)

Jak się mówi?
Ares

Napisano: 11 kwie 2015, 19:41

Ares pijemy za zdrowie Andrzeja!!!! 100 lat niech żyje nam...U mnie kończy się dzisiaj ścisły post, moim pierwszym posiłkiem będzie zatem...;)

ps. ja do dzibar się przyzwyczaiłam - wyobraziłam sobie że jest babcią, która nie raz, nie dwa - z racji wieku mówi po 100 razy jeedno i to samo, jeeedno i to samo ..
Gość

Napisano: 11 kwie 2015, 19:42

jaki tam gość..emilka
Emilii

Napisano: 12 kwie 2015, 11:22

Nie Ares!
Ja nie istnieje w mediach dzięki Forum - istnieję dzięki talentom i łasce Bożej.
Możesz kpić ile się tobie podoba, ale jak nie tu to gdziekolwiek indziej wszędzie gdziekolwiek napisze będę zauważona - a wiesz dlaczego?
- dlatego, że piszę prawdę - tę prostą, zwykłą prawdę, której tak wszystkim teraz brakuje. I nie ubieram tej prawdy w zawoalowane formy aby się przypodobać tylko piszę prawdę aby zmienić to co jest podłe, brudne i plugawe na to co jest piękne, czyste i dobre.
I gdzie jak nie na forum pracowników socjalnych mam pisać?
Tu jestem właściwa osobą na właściwym miejscu. To, że Andrzej na stałe przeniósł mnie do HP ( tak jak Biblię) - nie przeszkadza mi wszak w Słowie Bożym jest napisane, że ostatni będą pierwszymi.
Pozdrawiam
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 12 kwie 2015, 13:03

hmmm...zastanawiałam się dlaczego wasza biblia jest napisana tak małymi literkami. Osoby starsze na bank nie przeczytają, na pamięć znacie?
HP -to czyściec innymi słowy dzibar...pan Andrzej tam przenosi. Chwilę pobędziesz... - jakieś 100 lat. Zleci;)
emilii

Napisano: 12 kwie 2015, 13:23

pytanie takie mam do Aresa:
Gdzie byś pisał te twoje bzdury gdyby nie to dziecko Andrzeja i jego pomocników? Gdzie byłbyś tak widoczny i charakterystyczny jak tu? Kto wiedziałby o twoich problemach? Piszesz rano, wieczór w dzień i w nocy! Cierpisz na nadmiar wolnego czasu. Życia zawodowego ewidentnie nie posiadasz!
Ty istniejesz przecież tylko dzięki temu forum. Masz tu swoje miejsce, swoje poletko. Doceń to. Nie ma forum nie ma Aresa. Real cię zbanował już dawno, w tym OPS . Andrzej, pod tym nickiem, jeszcze nie;)
Gość@

Napisano: 12 kwie 2015, 13:26

Dzibar istnieje dzięki talentom i łasce bożej.
Przeceniasz się.
Za pychę trafia sie do kotła lucyfera.
Ares

Napisano: 12 kwie 2015, 13:46

Mam wolny czas bo pracuję na siebie a nie na kogoś. Zawsze potrafiłem dobrze zarządzać czasem. Mam poza tym podzielną uwage. Rzadko robię tylko jedną rzecz na kompie. Od papierków w firmie mam księgowego na umowę zlecenie. Mnie zostaje jedynie marketing i czasem zaopatrzenie. Prosta sprawa.

Gdzie bym był gdyby nie było tego forum? Kurcze szkoda że mnie nie znasz. Ja jestem niczym Legion w wielu miejscach. Aktywnie działam na kilku forach. Prowadzę z kolegą dość znany portal kulturalny. Recenzuję, opiniuję, krytykuję. Jestem moderatorem na platformie Twitch (dział Gry).
Po 21.00 siadam do PS4, uruchamiam opcję "impreza", otwieram piwo i bawię się do późnych godzin nocnych z rówieśnikami. Rywalizacja połączona z luźnym melanżem i ciekawym rozmowami. Polecam.
Mam jeszcze czas by zaglądać do chorej babci.
Jeżdżę też na rowerze i dużo czytam (tematy: nauki społeczne, kościół, komputery, muzyka, polityka, psychologia).

Wkrótce znajdziecie mnie na Frondzie. Trzeba wesprzeć tamtejszą opozycję;)
Uprzedzę pytanie które na pewno padnie: nie mam żony i dzieci. Na rodzinę przyjdzie czas. Nic na siłę. Laski mnie nie unikają:D
Zatkało kakao?
Ares

Napisano: 12 kwie 2015, 13:55

Powiem krótko: Przeceniasz się.
Za pychę trafia się do kotła lucyfera.:)))))))
Gość@

Strona 4 z 6    [ Posty: 59 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x