adwokat na grupie roboczej

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
~n

Re: adwokat na grupie roboczej

Post autor: ~n »

Widzę, że moje prowokacje działają i zaczyna się powoływanie na \"znajomości\" ;) - ot \"urzędnicza wyższość\", szkoda że tylko w waszym mniemaniu ;)
~PsychoLanalityk

Post autor: ~PsychoLanalityk »

Ot, jak sobie prostoduszny znęcacz zinterpretował mój wpis - ja mu o dobrych relacjach i sprawnej współpracy między licznymi służbami powołanymi do zwalczania przemocy domowej a ten już węszy spisek... Boisz się czegoś n? :)
~Wkurzony

Post autor: ~Wkurzony »

Nie bój się n - przecież ADWOKAT powiedział Ci że jesteś niewinny... ;) A co do prowokacji, to pyszałkowate deklarowanie że utrudnisz skutecznie pracę funkcjonariuszy publicznych i wymiaru sprawiedliwości dzięki posiadanym przez Ciebie pieniądzom nie jest najszczęśliwszym pomysłem. Rodzi pytania o ew. korupcję, łapówkarstwo, mataczenie, działanie na szkodę i takie tam... ;)
~emilka

Post autor: ~emilka »

ja bym się cieszyła - jak by na moją gr. zgodził się przyjść psychiatra z PZP- co mi tam adwokat.
~Wkurzony

Post autor: ~Wkurzony »

A księdza nie wzywacie? :)
~n

Psychocośtam - nie mam czego. Księdza i egzorcystę proponuję jeszcze wezwijcie, a ja i tak mam wasze grupy głęboko gdzieś :P
~PsychoLanalityk

Egzorcysta mógłby jednak pomóc... Przecież to Szatan każe znęcać się nad rodziną... Ja i Twój adwokat diabła to rozumiemy... ;)
~emilka

Post autor: ~emilka »

do n- jaki masz problem? bo masz- ale Grupa Robocza tego nie rozwiąże.
~n

Problem mam z niekompetentnymi ludźmi, którzy bawią się w prokuraturę, ale co tam i tak mi jedzą z ręki :P
~PsychoLanalityk

Mniam, mniam, chrum... A co to za obrzydlistwo - zaschła krew? Bueeerk! Chyba ktoś tu nie umył rąk po pobiciu żony...
Raczej zrezygnuję z tego dokarmiania na rzecz kolejnych wezwań i pouczeń oraz zabawy w prokuraturę...
ODPOWIEDZ