Ale ulga - HYdE PaRK

Strona 1 z 3    [ Posty: 22 ]

Napisano: 24 paź 2012, 21:36

No to mi ulżyło. Minister Mucha niewinna. Winna rzecznik prasowy PZPN. Tylko ona jedna straciła posadę. Mam jednie trochę żalu do premiera, że uzasadniając swoją decyzję zastosował kalkę z Sawickiej bredząc coś o zaszczuciu pani ministry. A przecież ministra Mucha zahartowała się swego czasu na Krakowskim Przedmieściu i nie jest z tych co dają się zaszczuć. Do niej zresztą też mam żal za wykorzystanie taniego chwytu z wotum zaufania, o przepraszam, oddaniem się do dyspozycji premiera. Przecież wszyscy wiemy, że pani ministra jest premierowi cały czas oddana. W dodatku premier nieco wcześniej zapowiedział twardo, że nie będzie żadnych zmian w rządzie a przecież jeśli chodzi o obronę członków rządu, to jest to jedyna dziedzina, w której nasz premier jest całkowicie wiarygodny. Najwyraźniej ministra Mucha lubi sobie pożartować. To prawie taki sam żart, jak nie zamknięcie dachu przed meczem z Anglią gdy padał deszczyk a zrobiono oszczędności na murawie by np. można było przyznać i wypłacić sowite nagrody za przygotowanie meczu. Albo prawie taki sam, jak ten, gdy na drugi dzień w bezchmurną pogodę dach zamknięto. Pewnie zrobiono to na prośbę kibiców.

Złośliwy Roman Kołtoń przy okazji zdementował informacje, jakoby dachu na narodowym nie można zamykać gdy pada deszcz a nawet ulewa. Jedynym przeciwwskazaniem do jego zamykania ma być huraganowa wichura. Dowiedział się tego bezpośrednio u samego konstruktora stadionu. Ale kto by tam wierzył Kołtoniowi, a tym bardziej konstruktorowi stadionu? Przecież podobnie nikt nie wierzy naukowcom i konstruktorom, że brzózka nie mogła odłamać skrzydła samolotu a ich wyliczenia podobno nic nie znaczą, bo jak miał powiedzieć pewien żartowniś naukowcy i konstruktorzy powinni jeszcze mieć praktykę w lataniu samolotami, by wiedzieli o czym mówią. A że w Polsce nie brakuje latających praktyków, którzy nie jedno skrzydło o brzozę urwali to naukowcom i konstruktorom samolotów nikt nie daje wiary. I słusznie, bo sądy sądami ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie. Czuwaj!
~asam

Napisano: 24 paź 2012, 21:37

kogo to obchodzi no kogo ten dach oraz ta mucha?
~a to

Napisano: 24 paź 2012, 21:45

Pewnie, że nikogo nie obchodzi, poza tobą oczywiście. Bo w przeciwnym razie po co miałbyś odpowiadać na mój wpis, no chyba, że pełnisz tu dyżur i płacą ci za to abyś pilnował, by broń boże ktoś nie zaczął myśleć samodzielnie.

Gdybyś nie zorientował się, a sądzę że nie zorientowałeś się to moje \"Czuwaj\" dotyczyło właśnie ciebie i było ironicznym zapowiedzeniem twojego wpisu. Czuwaj lemingu!
~asam

Napisano: 24 paź 2012, 22:00

aś się napisał/ła. Brawo pisz dalej - może kogoś zainteresujesz?
~a to

Napisano: 24 paź 2012, 22:10

Szkoda by było takiej ładnej pani:)
~Adam

Napisano: 24 paź 2012, 22:47

z kim są dzieci?
~...

Napisano: 24 paź 2012, 22:54

asam, ile ci płacą za wpisy na forum?
~p

Napisano: 24 paź 2012, 22:58

:D