Uważasz że polskie media są stronnicze i nie nadążają za widzem? - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 20 paź 2012, 23:02

?
Ciekawego wywiadu udzielił na oncie Mariusz Max Kolonko. Takie trafne tezy pojawiają się rzadko. Zgadzacie się z nim?
~Adam

Napisano: 20 paź 2012, 23:12

do poczytania u dzibar na hp
~a to

Napisano: 21 paź 2012, 18:55

Dzibar pierwsza uległa medialnym sugestiom. I nadal im ufa.
~Adam

Napisano: 21 paź 2012, 19:21

to jest twoja opinia, a ja się dobrze bawię:)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 21 paź 2012, 19:28

Bo chorzy zawsze dobrze się bawią. Nie są świadomi swojej przypadłości. Innych za to do grobu wpędzają;)
~Adam

Napisano: 21 paź 2012, 19:37

tak trochę jak dziewczynka z zapalkami
~oko

Napisano: 21 paź 2012, 19:45

twoje wnioski, twoja opinia, twoje piętnowanie i twoje dygresje i innymi słowy za swoją nieudolność i za swÓJ brak umiejetności czytania miedzy wierszami mnie oskarżasz, że \"Innych za to do grobu wpędzają;) \" - daruj sobie

zdzieranie maski z twarzy obludnika wpedza do grobu? No cóż skoro obłudnik wcześniej wpędził do grobu setki no to z przyjemnościa stwierdzam, że bardzo POCHLEBIA MI TO, że moge się przyczynić do tego iż zleci maska niejednego obludnika, ktoremu fakt zrzuci maske i odkryje nagosc jego dwulicowego postepowania bo w pracy trzeba pracować, a nie udawać, a wmawiać chorobe to takie .....rosyjskie:)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 21 paź 2012, 19:59

Prawicowy troll z ciebie i tyle. Najśmieszniejsze jest to że wierzysz że ktoś czyta te twoje wklejki i to że dzięki nim lud zagłosuje na PiS. Zagłosuje ale nie dlatego że sfrustrowana fanatyczka z Gliwic wkleja linki na prowincjonalnym i znanym tylko garstce osób forum.

Obudź się kobieto. Żyj własnym życiem. Zajmij się sobą. Przed zwolnieniem też byłaś taką dziwaczką? Jeśli tak to wcale się nie dziwię że stało się tak jak się stało. Twoim nadrzędnym celem jest internet. Żyjesz od linka do linka. Pluskasz się we własnych schizach. Nakręcasz się okropnie. Mam też wrażenie że jesteś już poza marginesem towarzyskim. Sama ze sobą i własnymi chorymi myślami.
~Adam

Napisano: 21 paź 2012, 20:27

zgadza się, ale stosując wykladnię dzibar - pracowała porządnie tylko za czasow PIS, poza tym czasem to rząd był winien, że źle pracowała,
zapętlenie z pomieszaniem i moralność Kalego
~oko

Napisano: 21 paź 2012, 21:36

W 2007 do władzy doszedł Tusk i przez to Dzibar zwolniono.
Buhahahahaahahahahahaha!!!
~Adam

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x