\"Wara od mojej macicy!\" - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 12 paź 2012, 22:00

Przyznam że byłem w szoku kiedy dowiedziałem się że rozpatrywany będzie katastrofalny (dla kobiet w szczególności) i cofający nas do epoki krzyża i miecza projekt Solidarnej Polski. Dziś PO się reflektuje i zapowiada poprawkę ale fakt jest taki że nawet w tej liberalnej partii oszołomów chcących decydować za kobiety nie brakuje. Kobieta a być wylęgarnią roślinek, małych trupków i dzieci w dwoma główkami.
W tytule zamieściłem nazwę akcji na FB krytykującej takie podejście do tematu aborcji. Zyskuje fanów.

A co wy drogie panie o tym myślicie? Jesteście za liberalizacją czy zaostrzeniem przepisów aborcyjnych? Rodzić trupki i nieuleczalnie chore, wegetujące roślinki czy jednak w odpowiednim momencie kiedy płód nie jest jeszcze ukształtowany przerwać ciąże (i próbować za jakiś czas ponownie)?
Dyskusja delikatna, trudna ale potrzebna i ważna:)
~Adam

Napisano: 12 paź 2012, 22:43

Kim ty jestes żeby decydować o czyims zyciu bądz usmierceniu?!

Dla ignorantów pismo obrazkowe:

https://www.google.pl/imgres?imgurl=http ... Bg&dur=652
~sylwia

Napisano: 12 paź 2012, 23:42

od mojej macicy też WARA!!!!!
~ola

Napisano: 13 paź 2012, 0:37

Brawo:)
~Adam

Napisano: 13 paź 2012, 1:20

Gó..wno wszystkich obchodzi twoja macica, a zwłaszcza Adama(haha) co innego człowiek który może ją chwilowo zamieszkiwać.
~sylwia

Napisano: 13 paź 2012, 12:08

Moje zdanie jest takie, że to powinna być indywidualna sprawa każdej kobiety. To Ona powinna decydować czy usunąć ciążę, czy też nie. To Ona będzie z tą myślą żyć...
~Aneta

Napisano: 13 paź 2012, 17:50

A więc liberalizacja;)
~Adam

Napisano: 13 paź 2012, 19:09

a gdzie masz te macicę, na plecach, pooperacyjna Ewo
~...

Napisano: 13 paź 2012, 19:21

Państwo nie zajmuje się odpowiednio kalekami więc nie powinno zmuszać kobiet do rodzenia takowych.
~Adam

Napisano: 14 paź 2012, 1:14

Przepis chory!!!! Jeżeli już to 100% ochrona dziecka i matki, dożywotnio!
~ZEFIR

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x