ANKIETA do pracy magisterskiej
Re: ANKIETA do pracy magisterskiej
Marianno pytania ankietowe zawsze będą badały widzimisię bo odpowiedzi na pytania (poza pierwszą stroną) zawsze będą subiektywną oceną ankietowanego.
Fasola - podobno nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi
.
Wyrażenie swojej opinii w anonimowej ankiecie nie jest naruszeniem jakichkolwiek zasad. Przecież w ankiecie nie podajesz miejsca pracy i nie wypowiadasz się jako pracownik konkretnej placówki.
Fasola - podobno nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi

Wyrażenie swojej opinii w anonimowej ankiecie nie jest naruszeniem jakichkolwiek zasad. Przecież w ankiecie nie podajesz miejsca pracy i nie wypowiadasz się jako pracownik konkretnej placówki.
niby nie ma głupich pytań ale na te zadane w tej ankiecie nie ma jednoznacznych odpowiedzi. Tak żebym z czystym sumieniem mogła odpowiedzieć _ bardzo często, często, sporadycznie, rzadko..... u jednych wynika to z takiego czynnika u innych z innego. a wypełnić ankietę dla samego wypełnienia....strzelając odpowiedzi jak na teście:) bezsensu
pytanie ankietowe nie musza badać mojego widzimisię ... mogą badać fakty ... a tu badana jest opinia wychowawcy ... a każdy z wychowawców może tą sama sytuację ocenić inaczej
kapek: chodziło mi o samotność dzieci i młodzieży w placówkach, która jest właśnie bardzo częstym zjawiskiem
fasola: ankieta była zatwierdzana i korygowana przez moją promotorkę, nie będę tutaj rzucac nazwiskami, a i owszem powinna być zgoda na przeprowadzenie, ale w przypadku kiedy składa się je w placówkach..i tak też robiłam, ale zamieszczenie jej tutaj to zupełnie inna sytuacja, a wypełnienie to dobrowolna decyzja każdego i nikt nie będzie z tego odgórnie rozliczany
do tych, którzy zrezygnowali: włąśnie chodziło mi o zdobycie opinii (czyli tzw. waszego widzi mi sie), o to jak pracownicy postrezgają samotność..jeśli chciałabym zbadać stan faktyczny to pytania byłyby kierowane raczej bezpośrednio do dzieci...jednak takich badań jest już bardzo dużo, mało natomiast przedstawionych jest okiem pracowników placówek i w swojej pracy chciałam właśnie pokazać na ile pokrywają się opinie pracowników ze stanem faktycznym samotności wychowanków
fasola: ankieta była zatwierdzana i korygowana przez moją promotorkę, nie będę tutaj rzucac nazwiskami, a i owszem powinna być zgoda na przeprowadzenie, ale w przypadku kiedy składa się je w placówkach..i tak też robiłam, ale zamieszczenie jej tutaj to zupełnie inna sytuacja, a wypełnienie to dobrowolna decyzja każdego i nikt nie będzie z tego odgórnie rozliczany
do tych, którzy zrezygnowali: włąśnie chodziło mi o zdobycie opinii (czyli tzw. waszego widzi mi sie), o to jak pracownicy postrezgają samotność..jeśli chciałabym zbadać stan faktyczny to pytania byłyby kierowane raczej bezpośrednio do dzieci...jednak takich badań jest już bardzo dużo, mało natomiast przedstawionych jest okiem pracowników placówek i w swojej pracy chciałam właśnie pokazać na ile pokrywają się opinie pracowników ze stanem faktycznym samotności wychowanków
Ja wypełniałam choć musiałam się nad niektórymi odpowiedziami zastanowić
a jaki jest stan faktyczny samotności wychowanków? są badania gdzie grupą porównawczą są dzieci w \"normalnych domach\" ?
Oprócz ANKIETA do pracy magisterskiej - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Toruń lub kuj - pom
ZFŚS w Domu Dziecka
nowo zatrudniony ...
zwolnienia KP
kosztowne terapie
delegacja wychowawcy
poszukuję wychowawcy (mężczyzny)
czy Centrum Administracyjne może prowadzić księgowość RDD?
Opieka indywidualna
Przejście na kodeks sprawy techniczne
czy załujecie ,ze jestescie asystentem rodziny?
Dzieci zaburzone i upośledzone W DD
podpowiedzcie:)
pytanko
Szkolenia z ROPS
urlopowanie