art. 25 ust. o zdo a rolnik - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 23 cze 2014, 19:31

No ja też jestem baaaaaaardzo ciekawa dlaczego na nie, widocznie za głupia jestem żeby to zrozumieć. Ale jedno mogę powiedzieć, że jak czytam to forum to nikt z Was tu piszących nie wpadł na takie rązwiązanie z rolnikiem, totalne zaskoczenie.
wwo

Napisano: 23 cze 2014, 19:35

Rozumiem, ze masz tajną decyzję i powodu odmowy nie możesz podać?
Gość

Napisano: 23 cze 2014, 19:45

Nie żadna tajna decyzja, tylko tak jest. Czytam uzasadnienie, które jest wyczerpujące pod względem ilości słów, ale one nic dla mnie nie wnoszą. Właśnie piszę odwołanie do SKO wraz z prośbą o możliwość mojego udziału w posiedzeniu kolegium, może tam mi odpowiedzą. Teraz to mam wrażenie, że ktoś sobie ze mnie robi jaja. Tylko, że mi nie jest do śmiechu.
wwo

Napisano: 23 cze 2014, 19:54

Sama piszesz, że nie kończysz tematu i odwołujesz się do SKO. To w czym masz problem, aby podać powód odmowy.
"wwo" nie kręć, nie z nami te numery.
Gość

Napisano: 23 cze 2014, 20:21

Gościu ale jesteś niedomyślny. Nie kończę tematu, czyli nie zgadzam się na odmowę. Czyli co robię? Odwołuję się i chcę to zrobić szybko, bo jak ruszy lawina odwołań, to gdzie będę? Odpowiadam w czarnej d.... . Stawka to nie moje klimaty. Biorę się do pracy.Pa Gościu.
wwo

Napisano: 23 cze 2014, 20:29

"wwo" , ale ja znam i pamiętam twoje wypowiedzi na tym forum, dlatego twierdzę, że kręcisz i ściemniasz, nie podając powodu odmowy.
Gość

Napisano: 23 cze 2014, 20:37

A ten swoje, powód i powód. Nie ma powodu.Nie prowokuj, bo się zaraz wkurzę i zeskanuję tu tą decyzję, ale wtedy to ty będziesz musiał mi napisać odwołanie.
wwo

Napisano: 23 cze 2014, 20:48

Jak przedtem to skamlałaś o poradę, a teraz w czym masz problem? W tym, że nie ma żadnej decyzji ?
Gość

Napisano: 23 cze 2014, 21:09

Zmień nick, bo pod "wwo" jesteś już niewiarygodny(a).
Gość

Napisano: 24 cze 2014, 13:57

Wwo czyli tak jak ja,jedna decyzja na tak,druga na ...?,czekam,bo ops czeka na odp.z Krus,ale juz mi dano do zrozumienia,ze bedzie na nie.
Gabi123

Strona 2 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x