No ja też jestem baaaaaaardzo ciekawa dlaczego na nie, widocznie za głupia jestem żeby to zrozumieć. Ale jedno mogę powiedzieć, że jak czytam to forum to nikt z Was tu piszących nie wpadł na takie rązwiązanie z rolnikiem, totalne zaskoczenie.
Nie żadna tajna decyzja, tylko tak jest. Czytam uzasadnienie, które jest wyczerpujące pod względem ilości słów, ale one nic dla mnie nie wnoszą. Właśnie piszę odwołanie do SKO wraz z prośbą o możliwość mojego udziału w posiedzeniu kolegium, może tam mi odpowiedzą. Teraz to mam wrażenie, że ktoś sobie ze mnie robi jaja. Tylko, że mi nie jest do śmiechu.
Gościu ale jesteś niedomyślny. Nie kończę tematu, czyli nie zgadzam się na odmowę. Czyli co robię? Odwołuję się i chcę to zrobić szybko, bo jak ruszy lawina odwołań, to gdzie będę? Odpowiadam w czarnej d.... . Stawka to nie moje klimaty. Biorę się do pracy.Pa Gościu.
A ten swoje, powód i powód. Nie ma powodu.Nie prowokuj, bo się zaraz wkurzę i zeskanuję tu tą decyzję, ale wtedy to ty będziesz musiał mi napisać odwołanie.