Nie wiem o czym wy mówicie. Dla mnie w ogóle nie ma pytania, oczywiście że w miejscu pobytu, czyli w samochodzie. A jakby mieszkał w altanie działkowej, to też byście przeprowadzali wywiad nie na działce, tylko w ośrodku? Zgodnie z przepisami to też miejsce niemieszkalne, mimo, że niektóre altany wyglądają lepiej niż niektóre mieszkania. Czy też może to by zależało od tego, czy altana wam się podoba i czy się czasem nie pobrudzicie...
a jak ktoś przebywa na klatce schodowej lub na ławce w parku to też tam przeprowadzasz wywiad ?
w altance zazwyczaj sa mini warunki aby prowadzić gospodarstwo ,można zobaczyć warunki w jakich żyje : czy jest miejsce do spania , bieżąca woda , czy jest czym ogrzać altankę , gdzie przygotować posiłek itp. a w samochodzie co chcesz oglądać ? karoserię ? czego się spodziewasz że zastaniesz w tym samochodzie ? no chyba że jest to samochód z przyczepą ?
Kasia nie napisała co to za samochód więc wyobrażam sobie np. zwykły osobowy opuszczony samochód . bo mój klient kiedyś sobie w maluchu pomieszkiwał tj. spał
no wtedy bez przesady
można iść i zobaczyć miejsce gdzie przebywa tj. samochód , klatka schodowa ale wywiad w ośrodku.