Hej, czy w waszych placówkach otrzymujecie bony z okazji świąt. U nas nie ma, bo jak nam tłumaczą , mamy dopłaty do wczasów i skromną imprezę na dzień pracownika socjalnego. Podobno wynika to także z tego, ze procent jaki jest ściągany z naszych poborow starcza tylko na to??????????? Jak jest u was??
u nas są tzw. paczki żywnościowe na święta, mamy płatne wczasy pod gruszą i jeszcze starcza na imprezę z okazji pracownika socjalnego - ośrodek malutki
jak tak czytam wasze wypowiedzi ( nie tylko ten watek ) to az chce mi sie isc do pracy:D:D pensja prawie 2000 + dodatek nocny + premia ( brutto ) , pozyczki, dofinansowania ,bony osrodek rowniez nie jest zbyt duzy - cos okolo 45 pracownikow i to wszystko dla \"swiezych\" starzy maja lepiej
Alan, Ty chyba czytasz pomędzy wierszami. Proponuje przeczytać jeszcze raz wszystkie wątki dotyczące zarobków. Pensja, którą wymieniłeś to we wszystkich domach dziecka, z którymi mam kontakt jest wyłącznie dla wych. zatrudnionych jeszcze na KN- nauczycieli i to w dodatku dyplomowanych.
Być może sa bidule, w których takie zarobki mają wych zatrudnieni na KP, ale jestem pewna, że jest ich bardzo mało.