opiekunowie muszą mieć pracę - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 11 sty 2009, 23:28

wielu ludziom nie zależy ważna abym ja miała pracę w placówce
~Basia

Napisano: 12 sty 2009, 13:59

Zastanów się co piszesz i nie obrażaj ludzi!!! Nie bądź nudna i w kazdyw wątku nie pisz tego samego!!!
~Aga

Napisano: 13 sty 2009, 14:41

chyba mi się coś w głowie po.....iło
~Aga

Napisano: 14 sty 2009, 23:38

W każdym watkiem Ago udowadniasz, że to co napisałas wyżej jest faktem!!! Nie wiem tylko dlaczego brak ci odwagi, żeby posłuzyć się własnym imieniem zamiast podszywać się pode mnie.
Żal mi ciebie, to jest żałosne i płytkie.
~Aga

Napisano: 14 sty 2009, 23:42

I jeszcze coś!!! Skoro raz podajesz się, jako Zainteresowana to pozostań nią!
~Aga

Napisano: 16 sty 2009, 11:06

u mnie wdomu wiele osób korzysta z komputera wybacz komuś nie podoba się twoja agresja!!!!!!!!!
~zainteresowana

Napisano: 16 sty 2009, 11:22

SŁUCHAJ NIC O TYM NIE WIEM !! CHYBA NIE LUBISZ RODZIN ZASTĘPCZYCH? ALE TWOIM DZIECIOM NIE ZAZDROSZCZĘ !!!!
~zainteresowana

Napisano: 16 sty 2009, 13:34

Nie mam nic do rodzin zastępczych, wręcz przeciwnie!!!
Nie pozwolę sobie jednak na obrzucanie błotem siebie i swoich koleżanek po fachu, a to Ty, w kilku osobach zaczełaś, wystarczy spojrzeć na tytuł tego wątku, nie trzeba czytać reszty. O innych wątkach, w których wypisujesz głupoty na Nas nie wspomnę.
Nie powiem, że było miło, bo nie lubię kłamać. Nie będę z Tobą więcej polemizować, bo do niczego to nie prowadzi. Żegnaj, pozostań ze swoją nienawiścią.!!!
~Aga

Napisano: 16 sty 2009, 14:13

pracuję jako psycholog jerzeli myślisz że ludzie nie potraią rozmawiać tylko obrzucać błotem to z tobą jest problem i to wielki UWAŻASZ ŻE JEST TYLKO JEDNA OSOBA KTÓRĄ INTERESUJE TEN TEMAT!!!
wybacz mi znam wielu pracowników DD i niektórzy mają taki sam problem co ty WIELU ZNICH TO SUPER GOŚCIE!!!
~Lida

Napisano: 17 sty 2009, 11:06

Widzę, że Aga miała rację. Wczoraj gotowałaś dla dzieci, bo nie masz kucharki. Dziś jestes już psychologiem. Psycholog z taką ortografią, stylistyką i zaburzoną osobowością? Ponadto, po przeglądnięciu kilku wątków, zauważyłam, że spędzasz tu większość dnia. Nie szkoda Ci czasu? To forum ma służyć wymianie doświadczeń, a nie udowadnianiu swoich racji.
~iga

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x