brak słów.... - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 15 lut 2017, 16:14

dostaliście też takie pisemko z urzędów wojewódzkich?

"W celu dokonania oceny funkcjonowania realizacji ustawy z dnia 11 lutego 2016 r.
o pomocy państwa w wychowywaniu dzieci (Dz. U. z 2016 r. poz.195 ze zm.) proszę o podanie:
• czy rodziny korzystały wcześniej ze świadczeń rodzinnych lub z pomocy społecznej, jeśli tak, proszę o podanie liczby tych rodzin w stosunku do ogółu rodzin pobierających świadczenie 500+ oraz w stosunku do wszystkich rodzin pobierających świadczenie na pierwsze dziecko,
• liczby rodzin, spośród ww., w przypadku których nastąpiła utrata dochodu, jeżeli tak proszę o podanie liczby tych rodzin w stosunku do ogółu rodzin pobierających świadczenie 500+ oraz w stosunku do wszystkich rodzin pobierających świadczenie na pierwsze dziecko. Proszę o podanie najczęstszych przyczyn utraty,
• liczby rodzin spośród ww., w przypadku których dochód uzyskiwany jest z gospodarstwa rolnego, jeżeli tak proszę o podanie liczby tych rodzin
w stosunku do ogółu rodzin pobierających świadczenie 500+ oraz w stosunku do wszystkich rodzin pobierających świadczenie na pierwsze dziecko,
• liczb rodzin spośród ww., w przypadku których do obliczania dochodu stosowane było oświadczenie przedsiębiorcy (ryczałt lub karta podatkowa), jeżeli tak proszę o podanie liczby tych rodzin w stosunku do ogółu rodzin pobierających świadczenie 500+ oraz w stosunku do wszystkich rodzin pobierających świadczenie na pierwsze dziecko,
• liczby rodzin spośród ww., w przypadku których przynajmniej jeden
z rodziców nie uzyskuje dochodu, jeżeli tak proszę o podanie liczby tych rodzin w stosunku do ogółu rodzin pobierających świadczenie 500+ oraz
w stosunku do wszystkich rodzin pobierających świadczenie na pierwsze dziecko.
Informację proszę przesłać do 27 lutego 2017 r."
Anka25

Napisano: 15 lut 2017, 16:17

A w jakim województwie ?
Irek
GOPSIrek
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 31 sie 2016, 10:45
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 15 lut 2017, 16:21

Wielkopolskie, dzisiaj dostałam maila...
Anka25

Napisano: 15 lut 2017, 21:54

Popierdzieliło ich :o :o mam nadzieję, że w mazowieckim tego nie będzie :? :?
agas

Napisano: 15 lut 2017, 22:06

Niestety Anka25 ja też z wielkopolski i też to już mam. Masakra jakaś :/
kajk.a

Napisano: 15 lut 2017, 22:10

Normalka!

Zaczęło się szukanie kasy na 500

Przecież już była mowa, że będą sprawdzać ryczałty i szarą strefę.
Gość

Napisano: 15 lut 2017, 22:18

:lol:
Przepraszam moderatorów/adminów.

No pacany. Ludzie, spokojnie nie wysilajcie się. Róbcie na oko. Skoro takie denne pytania zadają to olewka totalna. Czekam aż ja u siebie to dostanę. Z matołami współpracować nie idzie za groma.

Odpisałbym tak- z uwagi na fakt, że program nie jest przystosowany do tego typu zliczania danych, podanie realnych danych nie jest możliwe. I tyle, niech się urzędasy bujają.
voodoo
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 02 cze 2016, 10:23
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 16 lut 2017, 8:33

O mój boże i skąd to wziąść?
Gość

Napisano: 16 lut 2017, 8:38

Z palca :twisted:
Korowiow
VIP
Od: 05 gru 2016, 8:51
Zajmuję się: Fszystkim

Napisano: 16 lut 2017, 8:46

voodoo pisze::lol:

Odpisałbym tak- z uwagi na fakt, że program nie jest przystosowany do tego typu zliczania danych, podanie realnych danych nie jest możliwe. I tyle, niech się urzędasy bujają.
obawiam się, że moja Kierowniczka na to się nie zgodzi i będę ręcznie wszystko liczyć :?
Anka25

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x