BRAWO ELBLĄG - HYdE PaRK

Strona 5 z 5    [ Posty: 45 ]

Napisano: 10 lip 2013, 13:20

Czepnęliście się namiętnie mojego układu pokarmowego, jakby on był głównym tematem dyskusji. Nie przypuszczałem nawet, że może on was tak fascynować. Chyba istnieje nawet jakiś fetysz polegający na s.r.a.n.i.u partnerowi do gardła. No cóż. Różne zboczenia ludzie mają. Znajcie moją tolerancję na odszczepienia. Nie przeszkadza mi to, że was to rajcuje-dopóki nie będzie mnie to bezpośrednio dotyczyło.
~betonowy

Napisano: 10 lip 2013, 13:23

Zatwardzenie mózgu jest niezwykle groźne. Jego objawami jest plucie jadem i powtarzanie jak mantra tego co sie wyczytało w gazie wyborczym i tvnie. O gastryce juz Ci koledzy odpowiedzieli ja na mózg zalecam duzo spacerów i wysiłek fizyczny. WTedy będzie Ci lżej i taki zajadły nie będzie.
~pan doktor

Napisano: 10 lip 2013, 13:46

W ostateczności betonowcu mozesz nosic pieluche jesli boisz sie niespodzianek.
~siostra oddziałowa

Napisano: 10 lip 2013, 17:48

Mamy jeszcze 2 lata. Jakieś taśmy na drób na bank się znajdą:P
~Adam

Napisano: 11 lip 2013, 9:50

Radna Platformy Maria Kosecka pozywa Jerzego Wilka z PiS, który wygrał wybory na prezydenta Elbląga. Za oskarżenia ujawnione na \"taśmach prawdy\" żąda przeprosin i wpłaty pięciu tysięcy złotych na cel charytatywny.
Pozew to efekt tzw. taśm prawdy, które przed tygodniem zostały opublikowane na YouTubie i zdominowały ostatnie dni kampanii wyborczej w Elblągu. Odnieśli się do nich nawet Tusk i Kaczyński.

Nagrany potajemnie Jerzy Wilk nie przebierał w słowach. W wulgarny sposób wypowiadał się na temat urzędników miejskich: \"Ja urząd znam, wiem, kto tam jest szują, a kto nie, kto lody kręcił, a kto nie. A są takie gnidy, które trzeba wyp... Im szybciej, tym lepiej\". Mówił i o swoich przeciwnikach politycznych. Szefowi elbląskiego SLD zarzucił np. nieczyste interesy. O radnej Marii Koseckiej z PO powiedział, że \"to głupia baba jest\". Według niego Kosecka zawdzięcza znajomościom ukończenie studiów. Zarzucił jej również, że załatwiła swojemu mężowi intratne stanowisko, gdy jeszcze była delegatką do Komisji Krajowej \"S\".

Cały tekst: https://wyborcza.pl/1,75478,14256733,Now ... z2YiHqwKZN
~@@@

Strona 5 z 5    [ Posty: 45 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem