Zdzisława Barlik
ul. Cmentarna 10/4
57-400 Nowa Ruda
woj. dolnośląskie
Krajowa Rada Sądownicza
Warszawa
LIST OTWARTY
Świadoma swoich praw i obowiązków - ja Zdzisława Barlik, nazwisko rodowe Beer, nazwisko matki Sieraczyńska proszę o pilne ( w trybie wyborczym ) rozpatrzenie mojej sprawy jako sytuacji kryzysowej zgodnie z prawem polskim z KPA
i Ustawą o Pomocy Społecznej i przesłanie zgodnie właściwością na adres KRS.
Na ten moment nie mam innych możliwości wysłania tego listu więc tą drogą pragnę przekazać swoją determinację i skargę na stosowanie -
przez rząd polski pod kierunkiem premier Ewy Kopacz ( wcześniej Donalda Tuska ) oraz prezydenta RP Bronisława Komorowskiego -
niezgodne z prawem.
Oskarżam obecnie rządzących członków Platformy Obywatelskiej: rząd polski i prezydenta RP Bronisława Komorowskiego o prowokowanie atmosfery sprzyjającej ludobójstwu w myśl Konwencji o Przeciwdziałaniu Ludobójstwu z 1948r.
Poprzez zaniechania, ignorancję i cynizm ludzie pozbawieni dobrej woli (politycznej, ale też czysto ludzkiej) doprowadzili do sytuacji w ktorej złamano podstawowe prawa konstytucyjne obywatela: prawo do godności.
Złamano podstawową zasadę zaufania obywatela do państwa wyrażającą sie tym, że ja ( pisze w swoim imieniu, ale wiem, ze jako pracownik socjalny z wyksztalcenia mogę to powiedzieć w imieniu klientow pomocy spolecznej, ktorzy w taki sam sposób sa traktowani w czasie rzadow
tych ludzi) - jako rencistka obecnie zostałam wykluczona społecznie - po 30 latach pracy ( w tym 18 latach w pomocy społecznej jako pracownik socjalny, zwolniona z pracy w 2009r do dzisiaj sadze się o niezgodne z prawem zwolnienie z pracy i mobbing ( sprawa na etapie Prokuratury Generalnej)
cdn