Centra Usług Wspólnych...a jednak będzie się działo
Re: Centra Usług Wspólnych...a jednak będzie się działo
dlaczego siejecie zamęt, należy uważnie przeczytać projekt i jeszcze raz napiszę że GMINA MOŻE anie że MUSI
Masz rację misiaa23a. Polacy to taki naród, że tylko by ciągle się straszył i tyle. U nas w gminie nikt nie chce żadnych zmian. Maja GOPS i wszystkie śmieci są tam załatwiane, a Panie z Urzędu nie chcą i nie będą tego robiły za żadną cenę. Wiec poczekajcie ze straszeniem i przeczytajcie tak jak napisała misia może a nie musi!!!
Panie z urzędu być może nie chcą, ale ważne czego chce wójt lub burmistrz.One nie będą miały wyboru...Mary 5 pisze:Masz rację misiaa23a. Polacy to taki naród, że tylko by ciągle się straszył i tyle. U nas w gminie nikt nie chce żadnych zmian. Maja GOPS i wszystkie śmieci są tam załatwiane, a Panie z Urzędu nie chcą i nie będą tego robiły za żadną cenę. Wiec poczekajcie ze straszeniem i przeczytajcie tak jak napisała misia może a nie musi!!!
Co do centrów usług wspólnych. Otrzymałem materiały do planu budżetu na 2015. Wszystko po staremu, 5% wzrost wynagrodzeń. Czyli chyba jeszcze 1 rok spokoju. Pozdrawiam
ojej, będzie mniej chętnych na szkolenia 
A tak poważnie to co będzie to będzie. Jestem na szczęście w dobrej sytuacji materialnej. Utrata pracy nie spędza mi snu z powiek. Może w końcu porządnie zajmę się dziećmi i zadbam o dom

A tak poważnie to co będzie to będzie. Jestem na szczęście w dobrej sytuacji materialnej. Utrata pracy nie spędza mi snu z powiek. Może w końcu porządnie zajmę się dziećmi i zadbam o dom

Oprócz Centra Usług Wspólnych...a jednak będzie się działo - Księgowość przeczytaj również:
ZWROT DOTACJI ZA III KWAR??? DODATEK ENERGETYCZNY
zdo-koszty
refundacja zasiłku stałego i składki zdrowotnej
pobyt podopiecznego w schronisku dla bezdomych
zwrot opłaty zastępczej za dps to zwrot wydatków czy dochód?
ewidencja noty odsetkowej
Niepobrane świadczenia a zgon - jak jest u Was?
85415 edukacyjna opieka wychowawcza
ZAKUP ŚRODKA TRWAŁEGO
koszty niekwalifikowalne płace
testy psycologiczne
dotacja wykorzystana niezgodnie z przeznacz.
nietypowa sprawa _wypłata zasiłku piel._wyrównanie
czy płacicie juz coś za prace przy KDR
Ryczałt samochodowy
Zarządzenie zmieniające do Polityki rachunkowości