CHCĄ ZAMKNĄĆ DOMY DZIECKA, co Wy na to? - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 6 z 8    [ Posty: 80 ]

Napisano: 16 sty 2009, 10:56

bez sensu!!! Nie polemizujcie już w tym wątku, bo szkoda czasu. Udają zapracawonach, a Nas-wychowawców DD obrażają. Ta cała Olga, Zainteresowana itd. to wciąż ta sama osoba, jestem w 100% pewna, sprawdziłam to. Robi całymi dniami sztuczny tłum na forum.
Schizofreniczko zajmij sie dziećmi, skoro się tego podjęłaś!!!
~Aga

Napisano: 16 sty 2009, 11:01

u mojej córki w pokoju stoi komputer i telewizor to nie znaczy że dzieci nie kożystają tak naprawdę wszyscy siedzimy w tym pokoju jest duży stół i dzieci razem odrabiają lekcje a przeciez każde z nich posiada swoje biórko moje dzieci (te które są wRZ) ida wcześniej spać niż moja córka nie dlatego że im nie wolno tylko dlatego że bardzo wcześnie wstają
6 rano i mószą się wyspać jak się nie wyśpią nie potrafią normalnie myśleć bo mają pewne problemy córka zaś odwrotnie rano długo śpi
tak naprawdę wieczorem może się spokojnie uczyć gdyż dzieci są bardzo chałaśliwe problem miałam gdy dzieci były bardzo zazdrosne o nas rodziców wtedy najchętniej dzieci pozbyły się naszej córki są bardzo zaborcze i boją się o swoją pozycję w domu trzeba bardzo delikatnie wytłumaczyć dzieciom że każde dziecko traktuje się inaczej bo każde jest w innym wieku ważne jest jak pani wpłynie na dziecko
dziecko mósi się pogodzić się z ta trudną sytuacją on poprostu ma żal i to wielki tylko nie wie kogo obwiniać
~Lida

Napisano: 16 sty 2009, 11:18

Aga widzę że jesteś okropnie znerwicowana a może wypalona zawodowo? WYLUZUJ DZIEWCZYNO BO TWOJE DNI PRZEMINĄ !!!
~zainteresowana

Napisano: 16 sty 2009, 11:18

To wystarczy \"złym ludziom\" droga Lido, żeby powiedzieć, że dyskryminujesz dzieci przysposobione. Trochę złej woli i już można oczernić RZ.
~justyna

Napisano: 16 sty 2009, 11:29

justyna przeczytaj dokładnie!!!!!!! chyba nie jesteś dobrym psychologiem jeżeli nie wiesz że w każdej RZ i nie tylko w normalnej pełnej rodzinie są przypadki zazdrości między dziećmi to od nas zależy jak ten problem wyjaśnimy i rozwiazemy by dzieci nie ucierpiały!!!!
na tym forum nie jest zbyt przyjaźnie TO JEST DOPIERO DYSKRYMINACJA!!!!!!!!!
~Lida

Napisano: 16 sty 2009, 12:02

Sama jestem RZ. Wiem co mnie spotyka ze strony urzędników i rodziców biologicznych. Nieraz już musiałam odpierać takie ataki. Ja właśnie z takimi zarzutami się spotykam. Jak matka jest pod \"wpływem\" i nie zezwalam na kontakt z dziećmi, to następnego dnia idzie pismo do sądu i PCPR, ze utrudniam kontakt z rodzina biologiczną i że dyskryminuję dzieci...itp, itd.
~justyna

Napisano: 16 sty 2009, 12:17

złych ludzi jest u nas dostatek miałam złe doswiadczenia ale nigdy ze srony rodziny biologicznej
urzędnik nie był przychylny bardzo ucierpieliśmy z tego powodu dopiero jak zaczą nas odwiedzać kurator rodzinny jest teraz spokój mam to szczęście że rodzina biologiczna dzieci jest zadowolona z pobytu dzieci u nas
masz rację że dla ludzi którzy chcą widzeć zło znajdą co chcą zobaczyć
~Lida

Napisano: 16 sty 2009, 13:24

:)))))))))))))))))))))))) uderz w stół, a nożyce sie odezwą!!!
~Aga

Napisano: 16 sty 2009, 14:15

chyba mówisz o sobie !!! czy ty nie potrafisz inaczej?
~Lida

Napisano: 16 sty 2009, 14:55

To już Roman napisał, o \"kopaniu się z koniem\".
Coś cię Aga zabolało?

Zaprzeczysz, że wasze zespoły interdyscyplinarne potrafią zniszczyć najlepszą RZ? Zaprzeczysz, że Domy Dziecka kierują do zakładów psychiatrycznych zdrowe, ale trudne i kłopotliwe dzieci?
Poczytaj raport NIK o Domach Dziecka. Wtedy też zaprzeczysz?
~justyna

Strona 6 z 8    [ Posty: 80 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x