CHCĄ ZAMKNĄĆ DOMY DZIECKA, co Wy na to? - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 7 z 8    [ Posty: 80 ]

Napisano: 16 sty 2009, 15:18

popieram justynę w 100%
~Lida

Napisano: 17 sty 2009, 15:57

Większych bzdur nie czytałem.

Wstyd mi za was, drogie Panie!!!

Mam nadzieję, że do waszych RZ nie trafi żadne dziecko.
~RAFAŁ

Napisano: 17 sty 2009, 16:19

solidarnie z Tobą drogi kolego! też tak uważam. Pracuje w dd, wynagrodzenia śmieszne, ale radośc ogromna!
~adam

Napisano: 17 sty 2009, 16:34

Widzę, że panie zmieniły imiona :)
~xyz

Napisano: 17 sty 2009, 21:46

czy tu jest możliwość wypowiedzenia się? MATKO CHROŃ MNIE OD DOMU DZIECKA TO CHYBA NAJGORSZE CO MOŻE MNIE SPOTKAĆ!!!!!!!!!!!
~wiki

Napisano: 17 sty 2009, 21:48

NIE MÓWMY BZDUR DOMY DZIECKA NA PRZEGRANEJ POZYCJI !!!!!! BÓJCIE SIĘ UTRATY PRACY!!!!!!!!!!!!!
~wiki

Napisano: 17 sty 2009, 21:55

1200zł cóż to za wykształcenie po co nażekać zmień pracę z takim wykształceniem będziesż zarabiać ?.............. 120zł oczywiście!!!!
~wiki

Napisano: 18 sty 2009, 12:48

witam w niedzielne przedpołudnie! czy aby wszyscy byli dzisiaj już na mszy świętej??? i u spowiedzi???? bo z tego co ja widzę, to wszycy wypowiadajacy się - to sami katolicy!!! niech każdy robi to, co potrafi najlepiej , i każdemu będzie dobrze ! tym najmłodszym i tym najstarszym. Tym co pracują w RZ i DD. Ludzie, a moze jakieś grupowe spotkanie, i wtedy do ataku.
Życzę Wam spędzenia czasu w miłej i rodzinnej atmosferze podczas niedzieli!
~olga

Napisano: 18 sty 2009, 14:04

Dlaczego do ataku? Przecież powinien nas łączyć wspólny cel.
~Roman

Napisano: 18 sty 2009, 15:02

powinien, ale tak nie jest! nie wiem o co w tym wszystkim chodzi. Uważam, ze będą isniały te wszystkie instytucje, gdyż niestety Polacy jeszcze nie dojrzeli do tego , aby szybko tworzy rodziny zastępcze (a trzeba miec do tego odpowiednie predyspozycje) , ukończenie kursu niestety nie swiadczy o niczym ! tak samo jak praca w dd, nie wszyscy którzy ukończyli studia pedagogiczne mają właściwe predyspozycje do pracy z dziemi. Tak ten swiat jest poukładany. Pozdrawiam!
~olga

Strona 7 z 8    [ Posty: 80 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x