ciężarna nie chce iść do lekarza - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 4 z 4    [ Posty: 40 ]

Napisano: 02 sty 2014, 18:36

Temat rozpoczął wpis z 8 LUTEGO 2013. Dla gapiów - mamy 2 STYCZEŃ 2014.
Baśka prosiła WTEDY o poradę w sprawie patologicznej pijackiej rodzinki która nie chciała współpracować - pijanstwo, zatajanie ciąży, chowanie sie przed położna itp. Zatem dobre rady O ustawie o wspieraniu rodziny można razem z Rozalka na 12 zdrowasiek do pieca włożyć. Jak ktoś nie chce współpracować, to poza zgłoszeniem do KRPA do czasu urodzenia można mu naskoczyć. Chyba ze narażenie życia poczętego a wtedy działa prokuratura. Magda 11 wyczerpała zreszta temat.
ROK temu...
~Adamobojca

Napisano: 02 sty 2014, 19:42

Warto znać Ustawę o wspieraniu rodziny i systemie pieczy..a nawet trzeba . Jest ściśle związana z naszą pracą.. - jak sama nazwa wskazuje ..a reszta posta - to cover..i już było..

zresztą pan jak zwykle \"Czarnoksiężnik\" - i wszystko jest złe..

P.S ..trzy zdrowaśki odmówiono , deskę odstawiono \"
~emilka

Napisano: 02 sty 2014, 19:46

Po co znać ustawę skoro jest to forum i nadzieja że inni ją znają a więc szybko pomogą.
A tu znowu zonk:P
~Adam

Napisano: 03 sty 2014, 0:15

emilko żle mnie oceniasz, do tej pory martwie sie o te rodzine, teraz o dziecko, jego rodziców nie widziałam od kilku miesiecy, kiedy podjełam próbe pracy z nimi znikneli z horyzontu, moja rada nie oceniaj pochopnie, stereotypowo i krzywdząco innych
~s

Napisano: 03 sty 2014, 0:36

jak w temacie - czyli nie odbieraj mojej odpowiedzi jako ataku na Twoją osobę. Ty mówisz - podajesz pewne fakty - ja określam swoje stanowisko w sprawie - no nie da się nie wyciągnąć wniosków, przypuszczeń i ocenić...
Oceniam nie Ciebie- tylko sposób postępowania, metody, formy .
~emilka

Napisano: 03 sty 2014, 10:20

Ale ta ciężarna chyba już urodziła wątek założony w lutym 2013 roku chyba nie chodzi w ciąży jak słonica.
~Iza

Napisano: 03 sty 2014, 10:21

tak, oceniłaś moje sposoby, metody i formy nie wiedząc wszystkiego.
~s

Napisano: 03 sty 2014, 12:21

Emilia, to dobry sposób unikania konsekwencji swojego chamstwa i prostactwa : \"nie odbieraj mojej odpowiedzi jako ataku na Twoją osobę\". Ogarnij się.
~Magdalena

Napisano: 03 sty 2014, 12:28

emilia,dzibar i Adam to wybitne postacie na forum ops
~kasia

Napisano: 03 sty 2014, 14:30

Dziękujemy:)
Będzie nas więcej.
~Adam

Strona 4 z 4    [ Posty: 40 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny