no właśnie czytam i jestem przerażona bo generalnie to po roku czasu przecietnie kończy sie załobe, a tu wygląda na to, ze nie dośc, ze nie kończy sie to wręcz pewne rzeczy zaczyna się i to mnie po prostu zastanawia co te rodziny muszą przechodzić - przeciez tu zespól stersu pourazowego jak nic sie szykuje i to przez nekanie słóżb, ktore zaniedbały swoje obowiazki nie organizując kompetentnego zespołu interwencji kryzysowej dla tych rodzin oraz odpowiedniego wsparcia - takie jest moje zdanie
PO zarzuca nieustannie osobom domagającym się rzetelnego śledztwa w sprawie katastrofy smoleńskiej, że \"grają tym dla celów politycznych\". Przeczytajcie więc, kto tak naprawdę wykorzystuje tę tragedię w celacvh politycznych, bo domaganie się rzetelnego śledztwa i nadania mu właściwej rangi jest czymś normalnym w każdym normalnym kraju:
Link do pełnego oświadczenia rodziny śp. M. Płażyńskiego, bo jak zwykle określone media jeśli już nawet zdecydują się na publikację niewygodnych dla swoich środowisk newsów to z reguły nie mogą tego zrobić wiernie, zawsze coś muszą zmanipulować, ująć, pomniejszyć. Ciekawe dlaczego?