Matactwa przy śledztwie Mirosławca też dochodziły do granic absurdu. Rozumiem, że prezydent nie był osobą prywatną ale pozostałe 94 osoby już tak. Sama często piszesz, że prawo powinno być jednakowe dla wszystkich a później z Twoich wypowiedzi wynika, że jednak sama masz jednych za równiejszych. Hipokryzja? A może lepiej nie mówić jak zachował się prezydent po katastrofie w Mirosławcu??? Bo świadczy to o tym, że nie był on przede wszystkim dobrym mężem stanu. Nie zamierzam Cię atakować, uważam tylko, że należy być obiektywnym a niestety w moim odczuciu Tobie Dzidko, obiektywizmu brak.
żadna hipokryzja tylko tragedia na miarę stulecia tu zginęły osoby w służbie państwa i W TYM PREZYDENT w niewyjaśnionych okolicznościach - o czym Ty socjal wogóle mowisz, do czego porownujesz? a mysl sobie co chcesz obiektywizm, subiektywizm - jak zwał to zwał ja wiem co czuje i robie to co uwazam za sluszne, nie mam z czego sie tlumaczyć - uważam, ze sprawa musi byc wyjasniona i tyle.
dzibar ty i obiektywizm to dwie różne sprawy, L.Kaczyński poleciał mimo, ze nie był zaproszony, czyli - prywatnie. Dzibar wszyscy zginęli z powodu katastrofy, a nie jak sugerujesz z PIS-em w wyniku zamachu, weź się w końcu zamachnij sama na siebie i wyrzuć komputer bo juz masz sieczkę w głowie!
co to jest? - czy to nie jest nękanie? - zamiast pomocy psychoterapeutów, psychologów członkowie rodzin nie dosc, ze muszą wręcz walczyc o rzetelne śledztwo to jeszcze po kilka razy w kolo Macieju poddawani są jakimś próbom, testom - czemu to ma slużyć?
nie wiesz co to jest to przeczytaj wklejony artykuł ze zrozumieniem,jak prokuratura wyjaśnia - źle, jakby nie wyjaśniała jeszcze gorzej
Nekanie dzibar to Twoja specjalność zgodnie zresztą z ideologią PIS