Coraz więcej mówi się o tym, że przyczyną katastrofy samolotu TU 154 z polską delegacją na obchody 70. rocznicy zbrodni w Katyniu nie był nieszczęśliwy wypadek lub błąd pilota tylko sabotaż lub zamach. W Internecie jest multum informacji na ten temat.
Tak wielu na rękę był ten wypadek, że nie można powiedzieć na 100% że to Rosjanie. Głosowałem na Lecha nie dlatego że był moim kandydatem, ale dlattego żeby nikt inny nie dostał się na to stanowisko - głosowałem przeciwko. Nie bodobał mi się potem cały ten bałagan i awantury, ale do dziś uważam że to było mniejsze zło. Wrogów miał wielu przez postawę polityczną jaką reprezentował i styl kadencji. Nie uważałem ich nigdy za złych - tylko czasem im coś nie wyszło. Mógł to być zamach. zamach - to było pierwsze słowo jakie się przewinęło po wiadomości o katastrofie.
TVP INFO
Orędzie Komorowskiego
10.04.2010 godzina? 5.57!
W Tvp Info w dniu katastrofy, pojawia się news z orędziem Bronisława Komorowskiego. Data jaką zarejestrowały wyszukiwarki m.in. google, yahoo!, to kilka godzin przed katastrofą Co autor newsa miał na myśli publikując informację z takim wyprzedzeniem? Na to pytanie niech każdy odpowie sobie sam. https://www.itv24.com.pl/film/891/oredzi ... fa_tu-154/