\"Żal to negatywny stan emocjonalny spowodowany doznaną stratą. Towarzyszy mu często trudność w pogodzeniu się, że tego, co utracone już nie ma i wynikającym z tego brakiem akceptacji rzeczywistości takiej, jaka jest tu i teraz. Występuje również w postaci żalu do kogoś za wyrządzone krzywdy, niemożność pogodzenia się z realną sytuacją.\"
To dobrze Łukasz, ze poradziłeś sobie w końcu z tym negatywnym stanem (żalu), może z czasem i z warcholstwem sobie poradzisz - czego szczerze Tobie życzę, a o prywacie w aspekcie pomocy społecznej jakoś nie było mowy, kiedy inicjowałam Komitet ds Obywatelskiej Ustawy o Zawodzie Pracownika Socjalnego tylko teraz kiedy sama walczę ( bez wsparcia i to dosyć skutecznie ) o swoje prawa ( a w przypadku ludobójstwa nie tylko o swoje prawa)
jest to dla Ciebie nie do przyjęcia.
Mam nadzieje, ze kiedyś zrozumiesz, ze moje intencje są czyste i nie dziw się, że nie zadzwonię, ale wykasowano mi w telefonie książkę telefoniczną - potraciłam wszystkie numery ( dzisiaj mi powiedziano, że to nic nowego w takiej sytuacji jak moja.
Pozdrawiam