i jeszcze jedno:) ja nie mam braków w wykształceniu - wręcz przeciwnie:), reprezentuje solidny średni poziom i znam swoja wartość! ( bez fałszywej skromności i bez udawania, że jestem kimś lepszym ( jako pracownik socjalny) niż jestem
2013-04-27 11:30
Re: co mówią pracownicy socjalni na temat katastrofy Dzibarowej cz. VI na temat
wysłane przez ~do dzibar 2 dnia 2013-04-27 11:30:00
~do dzibar 2
wnosimy, gdzie trzeba bez opowiadania o swojej rodzinie, chorobach, licytacjach, dłużnikach, braku wykształcenia, wywaleniu z roboty, oskarżaniu o ludobójstwo...
co to jest solidny średni poziom - chyba jeszcze z peerelu?
obecnie pracownicy socjalni maja minimum magistra a pewnie większość jeszcze podyplomowe i ty ze swoim solidnym średnim to co najwyżej do papierkowej roboty (bez obrazy) się nadajesz
No gdybym nie musiała walczyć z mobberami to do dzisiaj osiągnęłabym z pewnością ( z rozbiegu wyższe,
starając się o najwyższe wykształcenie w pracy socjalnej jakie jest w Polsce możliwe ( i tym samym najlepsze kompetencje i umiejetności jakie ja moge osiągnąć) - no bo dla mnie to po prostu normalne, że trzeba podwyższać swoje kwalifikacje - a w obecnej sytuacji zajmuje się tym co jest konieczne aby atmosfera w pomocy społecznej się oczyściła - i do czego mnie zmuszono.
Takie jest u nas prawo i pewnych rzeczy nie przeskocze
I jeszcze jedno; do czego ja się nadaję to nie tobie na pewno wyrokować bo nie zamierzam na czyjeś konto pracować jako najemnik - mam takie doświadczenie i kompetencje, które w pełni dają mi szansę na normalność, a nie trwanie w patologicznym systemie
trwasz dzibar w patologicznym stanie, poza tym normalne jest dla ciebie z rozpędu uzyskanie wyzszego wykształcenia? ilez ty masz lat kobieto? za chwile będziesz babcią i jeszcze nie zdążyłaś ani matury ani specjalizacji??????
ty nie walczysz z mobberami tylko z wiatrakami
jak pracodawca kazał ci pracować to był dla ciebie mobbing, wywalili z ops,. przegrałaś sprawę i nadal przegrywasz
~~ależ twoje priorytety nie muszą być moimi nie każdy ma aspiracje, żeby rządzic innymi; ja jestem specjalista pracy socjalnej i mnie to wystarcza ( znam sie na swojej pracy i tyle:)
mobbing to mobbing - to jest przestępstwo i tu nie ma dyskusji, w toku jest kasacja przygotowywana w prokuraturze generalnej - i nie ma tu co dyskutować.
poczytaj dzibar co wypisujesz i postaraj się sama siebie zrozumieć: \"No gdybym nie musiała walczyć z mobberami to do dzisiaj osiągnęłabym z pewnością ( z rozbiegu wyższe,
starając się o najwyższe wykształcenie w pracy socjalnej jakie jest w Polsce możliwe ( i tym samym najlepsze kompetencje i umiejetności jakie ja moge osiągnąć) - no bo dla mnie to po prostu normalne, że trzeba podwyższać swoje kwalifikacje - a w obecnej sytuacji zajmuje się tym co jest konieczne\"
i to pisze ktos kto nie ma matury!!!!!! wypisujesz bzdury a potem się dziwisz!!
co do kasacji w prokuraturze - pozyjemy zobaczymy...