co mówią pracownicy socjalni na temat katastrofy Dzibarowej cz. VI na temat - HYdE PaRK

Strona 4 z 6    [ Posty: 54 ]

Napisano: 30 kwie 2013, 21:42

widzę jak prokuratura generalna zajmuje się sprawą kasacji dzibar - już widzę
~już...

Napisano: 01 maja 2013, 9:42

mnie braki w papierach nie przeszkadzają odnosić sukcesów:)
to ja stanowię potencjał, a nie papiery :)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 01 maja 2013, 10:31

pasmo sukcesów zawodowych rodzinnych politycznych, religijnych, finansowych, towarzyskich, zdrowotnych...jakoś nikt ci nie zazzdrości, ale ty zazdroscisz innym
~kasia

Napisano: 01 maja 2013, 12:42

I nie musi - zazdrość to negatywne uczucie ( wiec cieszę się, ze nie jestem negatywnie odbierana, natomiast ja osobiście nie mam powodów, aby komukolwiek czegokolwiek zazdrościć bo zawsze miałam to wszystko czego mi było potrzeba aby stawać się coraz lepszym człowiekiem:) - i tak jest do dzisiaj:)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 01 maja 2013, 13:21

a co na to twoi zyranci ktortzy za ciebie płacą??????????odbierana jesteś negatywnie nie tylko tutaj i równasz w dół
~łabędy górą

Napisano: 01 maja 2013, 15:13

Do kogo te słowa? Masz jakiś problem to zgłoś go zgodnie z właściwością, a nie nękaj - chyba, ze masz coś na sumieniu co nie pozwala ci działać zgodnie z prawem i próbujesz manipulować.
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 01 maja 2013, 16:20

dzibar wystawiasz sie na odstrzał to jesteś odstrzelana, przecież o to ci chodzi - byle jak, ale oby o tobie mówiono, taka twoja wlaściwość miejscowa, tym sie karmisz i po to żyjesz
~ha ha

Napisano: 01 maja 2013, 19:55

~~ha, ha nie wystawiam się na odstrzał tylko perfidnie jestem personalnie atakowana
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 01 maja 2013, 20:17

perfidnie sie wystawiasz i do tego ekshibistycznie, lubisz być pepkiem świata nawet jeśli atakują, to jest reakcja na twojeco najmiej dziwne nielogiczne funkcjonowanie obrończyni zamachowców
~do dzibar obrończyni zamachowcó

Napisano: 12 maja 2013, 19:31

2013-05-12 08:39
Re: PRAWDA i RZETELNOŚĆ
wysłane przez ~czytaj dzibar dnia 2013-05-12 08:39:08

~czytaj dzibar

równi i równiejsi dzibar, prawda wychodzi na jaw a Polacy nie gęsi, przekręty PIS, kłamstwa i manipulacje to jest prawda o PIS i prawda o dzibar - czcicielce antoniego, zamachowców, Pawłowicz itp

Jarosław Kaczyński nie zapłacił Rafałowi Roglaskiemu ani grosza - informuje \"Newsweek\". Według tygodnika za usługi prawnika płacił klub PiS. Z kolei klub pieniądze otrzymuje z Kancelarii Sejmu. W ten sam sposób opłacano także innych prawników zajmujących się Smoleńskiem. W sumie Rogalski zarobił w ten sposób ok. 250 tysięcy złotych.
\"Newsweek\" dotarł do umowy, którą Rafał Rogalski podpisał z PiS-em. Zgodnie z jej treścią prawnik miał zająć się \"podejmowaniem na rzecz klubu PiS czynności prawnych w związku z działalnością organów państwa zaangażowanych w wyjaśnianie katastrofy\". W sumie zarobił w ten sposób ok. 250 tysięcy złotych. - Na początku płaciliśmy Rogalskiemu 9 tys. zł miesięcznie, potem ok. dwunastu, ale w ciągu ostatniego roku obniżyliśmy to o połowę. W sumie mogło się uzbierać ok. 250 tys. zł To sporo, ale gdybyśmy wzięli prawnika z rynku, to musielibyśmy wydać jeszcze więcej - twierdzi informator tygodnika.

Wcześniej media obiegła opublikowana przez \"Super Express\" informacja, że wynagrodzenie Rogalskiego pokrywał z prywatnych pieniędzy Jarosław Kaczyński. Prezes PiS miał nawet w tym celu zapożyczyć się u członków innych rodzin smoleńskich. Jednak według \"Newsweeka\" wszystkie koszty poniósł klub parlamentarny Prawa i Sprawiedliwości, czyli pośrednio Kancelaria Sejmu

+ dodaj odpowiedź

2013-05-12 14:39
Re: PRAWDA i RZETELNOŚĆ
wysłane przez ~ja pier.dziu dnia 2013-05-12 14:39:52

~ja pier.dziu

czyli bezpośrednio my i tak oto opłacaliśmy wmawiane nam głupoty

~Pycha i Samouwielbienie

Strona 4 z 6    [ Posty: 54 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x