2010-10-13 20:11
Re: Coraz wiecej osób pod krzyżem
wysłane przez dzibar dnia 2010-10-13 20:11:50
dzibar
nowy
prawdziwa cnota krytyk się nie boi, a bieda to rzecz wzgledna, ja uważam, ze biedna nie jestem wręcz przeciwnie, a do tego każdy ma prawo do wlasnej oceny. Jak sie ma w toku proces o mobbing to raczej trudno o wielu przyjaciół i mnie wcale ten fakt nie dziwi
[Wyslij odpowiedz]
NIE JEST RZECZĄ PROSTĄ NAUCZYĆ SIĘ IGNOROWAĆ WPISY NIE NA TEMAT POSTU ( dygresje - przyklad j.w. - które rozmydlają temat, a tak czynią osoby, ktore w jakis sposób sa emocjonalnie ze mną zwiazane - i sa to pozytywne emocje i negatywne - jestem tego świadoma, dlategp proszę mi wybaczyć jeżeli nie stanęłam na wysokości zadania i zapominając się wdaje się w niepotrzebną dyskusję - od dzisiaj mocno postanawiam aby nie odpowiadać na zaczepki i nie dawać się prowokować).
Życzę wszystkim miłego tygodnia
moim zdaniem istnieje ta granica bowiem: jacy obywatele - takie państwo, jacy katolicy - taki kościół. Rzetelność to konstytucyjny obowiązek każdego z nas. I w moim przekonaniu od tego trzeba zacząć ( czyli po prostu od siebie)
dzibar odnosisz sie do swojego wpisu na tym poście - czy ty już nie umiesz czytać tego co sama wpisujesz?????????
twój wpis z dnia 13.10.2010r godz.20.11 - sama piszesz o mobbingu na tym poście.
moim zdaniem istnieje ta granica bowiem: jacy obywatele - takie państwo, jacy katolicy - taki kościół. Rzetelność to konstytucyjny obowiązek każdego z nas. I w moim przekonaniu od tego trzeba zacząć ( czyli po prostu od siebie)