...przeprowadzono sekcję zwłok mężczyzny, który zmarł miesiąc po tym, jak miał zostać pobity pod Pałacem Prezydenckim - poinformowała rzeczniczka opolskiej prokuratury, Lidia Sieradzka. Dodała, że pierwsze wyniki nie wskazują na udział w zgonie osób trzecich......
~i...czytaj uważnie, ze zrozumieniem i przestań podsuwać insynuacje. Kaczyński jest uczciwym politykiem i honorowym dlatego jego wartości uważam za warte tego aby ich bronić, innym politykom nie dość, że daleko do jest wiedzy to jeszcze w kwestii kindersztuby nie sięgają Jemu do pięt i tępią bo wiedzą, że jest to postać nieprzeciętna. A jeżeli o mnie chodzi to ja zawsze ceniłam sobie jakość , a dystans pomaga mi odróżniać ziarno od plew
a co ma piernik do wiatraka? Mowa jest o zabiciu obrońcy krzyża, zabili czy nie? Przecież Kaczyński jest prawy i prawdomówny, nie kłamie itp...nigdy nikogo nie posądziłby bezpodstawnie bo to i grzech i przestepstwo
po co ty tu wchodzisz dzibar - to twoje wklejki (zupełnie na związane z forum ops - a taka jest jego nazwa) są nękaniem forumowiczów i do tego jeszcze grozisz - jetseś po prostu bezczelna