Coraz wiecej osób pod krzyżem - HYdE PaRK

Strona 35 z 35    [ Posty: 349 ]

Napisano: 29 paź 2010, 15:01

i takie jest moje zdanie, które podobnie jak ty, mogę wygłaszać.
~a...

Napisano: 29 paź 2010, 22:15

jeżeli uważacie, że to co sie dzieje wokół nas nie dotyczy pomocy społecznej to moim zdaniem jesteście w błędzie i w moim przekonaniu świadczy o zawężeniu spojrzenia, ale to indywidualna sprawa każdego i nic mi do tego. Natomiast nie każdy pracownik socjalny widzi tylko czubek własnego nosa i wklejki są dla tych, którzy widzą więcej i czują podobnie. Moje linki sa oznaczone bo ja szanuję każdego forumowicza i nie zmieniam swojego nicka chcąc coś przekazać, czuję się odpowiedzialna i ponoszę zawsze konsekwencje. Nie uważam abym była bezczelna bo staram się aby emocje nie brały góry nad rozumem, jednak w sytuacji kedy elita zachowuje się poniżej krytyki, kiedy moi byli klienci ( choć tzw. dysfunkcyjni co niejako usprawiedliwia ich do wyrażania emocji ) mają więcej taktu i wyczucia - to trudno w takiej sytuacji milczeć i udawać, że nic się nie dzieje.
Bezczelni są ci którzy nie licząc się z przecietnym Kowalskim dozują jemu emocje z ktorymi sami sobie nie radzą uważając, że naród im to wybaczy, bo to przecież nasz rząd wolnościowy.
Otóż nie wolność to też szacunek, bezpieczeństwo, radość z tworzenia, a nie tylko destrukcja, kpiny i brak profesjonalizmu. Kto tu pytam jest bezczelny? Ja? Która mam dosyć bycia marionetką w rękach ludzi pozbawionych zasad moralnych?
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 29 paź 2010, 23:55

dzibar - jak zawsze piszesz nie na temat. Pod krzyżem na szczęście nie ma już Twoich ulubieńców, link jest nieaktualny, tym bardziej, że ekshumacja \"obrońcy\" krzyża nic nie dała mimo Twoich oszczerstw, wklejasz bez zastanowienia ploty, domysły, kłamstwa i to jest bezczelność i brak empatii dla ludzi o których piszesz, nawołujesz do obalenia rządu, wychwalasz Kaczyńskiego, który zachowuje się co najmniej dziwnie... przerzuć się na fora polityczne i nie naciągaj wszystkiego do pomocy społecznej
~b...

Napisano: 30 paź 2010, 19:08

ja decyduję gdzie piszę i czy w ogóle piszę. Takie jest moje prawo. A jak coś mi się nie podoba to nie przechodzę obojętnie obok udając, że nie dostrzegam problemu tylko zwracam na niego uwagę. Uważam, ze to jest postawa człowieka odpowiedzialnego, a nie tchórza ( \"nie lękajcie się\")
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 31 paź 2010, 21:08

Kolejna próba manipulacji została zdemaskowana. Jarosławowi Kaczyńskiemu zarzucono kłamstwo, gdy mówił, że pod krzyżem na KP przypalano ludzi papierosami a mówił prawdę:

https://www.niezalezna.pl/artykul/sa_swi ... em/40796/1
~demaskacja

Napisano: 31 paź 2010, 22:23

Czy sa swiadkowie wyzywania, szydzenia z rządu i księży???
~??

Napisano: 06 lis 2010, 21:14

Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 08 lis 2010, 11:47

W brzuchu ciężarnej kobiety były bliźniaki. Pierwszy zapytał drugiego:

- Wierzysz w życie po porodzie?

- Jasne. Coś musi tam być! Mnie się wydaje, że my właśnie po to tu jesteśmy, żeby się przygotować na to co będzie potem.

- Głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jak by to miało wyglądać?

- No nie wiem, ale bedzie więcej światła. Może będziemy biegać, a jeść buzią...

- No to przecież nie ma sensu! Biegać się nie da! A kto widział żeby jeść ustami! Przecież żywi nas pępowina.

- No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę, i ta się bedzie o nas starać.

- Mama? Ty wierzysz w mamę? Kto to według ciebie w ogóle jest?

- No przecież jest wszędzie wokół nas... Dzięki niej żyjemy. Bez niej by nas nie było.

- Nie wierzę! Żadnej mamy nie widziałem czyli jej nie ma...

- No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz świat. Wiesz, ja myślę,że prawdziwe życie zaczyna się dopiero później...

Wiesz ja też tak myślę... a Ty - jak myślisz?
~lola

Napisano: 08 lis 2010, 22:58

:)
~bet

Strona 35 z 35    [ Posty: 349 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x