czy będzie jeszcze jakieś zaproszenie do systemu?
czy będzie jeszcze jakieś zaproszenie do systemu?
Dostałam maila zwrotnego i przeszłam na stronę https://kdr-hd.mpips.gov.pl/servicedesk ... ortal%2F21, czy jeszcze będzie jakieś zaproszenie do systemu SI KDR?
Re: czy będzie jeszcze jakieś zaproszenie do systemu?
Właśnie, też się nad tym zastanawiam, czy dostanę coś jeszcze...kornelia11111 pisze:Dostałam maila zwrotnego i przeszłam na stronę https://kdr-hd.mpips.gov.pl/servicedesk ... ortal%2F21, czy jeszcze będzie jakieś zaproszenie do systemu SI KDR?
No właśnie bo tez w CASIE jest informacja ze w systemie teleinformatycznym SI KDR trzeba uzupełnić danych teleadresowych jednostki w celu przesyłek , ale jak wchodzę na system SI KDR to nigdzie nie mam takiej zakładki, żeby uzupełnić i zastanawiam się czy coś jeszcze będzie?
nie mam zielonego pojęcia..
w sumie nie wiem po co zmieniali ten cały system, wszystko było dobrze, przejrzyście i czytelnie.
ktoś chyba musiał kasę zarobić
w sumie nie wiem po co zmieniali ten cały system, wszystko było dobrze, przejrzyście i czytelnie.
ktoś chyba musiał kasę zarobić
Ja dostałam zaproszenie do portalu klienta SI KDR i to jest to właściwe zaproszenie czy trzeba czekać jeszcze na to zaproszenie do Help desku bo już się pogubiłam co jest co...czy ktoś wie jak to ma właściwie wyglądać?
Według mnie to trzeba się zalogować na nowy system. tam są zakładki m.in. zrządzanie kontem czy strukturą dokładnie nie pamiętam tam trzeba wprowadzić wszystkie dane urzędu
Oprócz czy będzie jeszcze jakieś zaproszenie do systemu? - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
dwa przedłużenia na jednym wniosku
otrzymana przesyłka - co robić?
wygenerować raporty
pytanie
złożony dziaij wniosek
czy przysłane zaproszenie jest tylko do helpdescu?
Raporty.
Uzupełnienie rodziny
czy ktoś używa nowej drukarki do KDR przy świadczeniach rodz
lista KDR
Skanowanie dokumentów
nieszczęsne logowanie
Proszę pomocy!!!
Doprowadzenie wniosków do statusu "w produkcji"
Ważne pytanie?
pomyłka wnioskodawcy