czy będzie jeszcze jakieś zaproszenie do systemu?

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
kornelia11111

czy będzie jeszcze jakieś zaproszenie do systemu?

Post autor: kornelia11111 »

Dostałam maila zwrotnego i przeszłam na stronę https://kdr-hd.mpips.gov.pl/servicedesk ... ortal%2F21, czy jeszcze będzie jakieś zaproszenie do systemu SI KDR?
ttttaaaaaa

Re: czy będzie jeszcze jakieś zaproszenie do systemu?

Post autor: ttttaaaaaa »

kornelia11111 pisze:Dostałam maila zwrotnego i przeszłam na stronę https://kdr-hd.mpips.gov.pl/servicedesk ... ortal%2F21, czy jeszcze będzie jakieś zaproszenie do systemu SI KDR?
Właśnie, też się nad tym zastanawiam, czy dostanę coś jeszcze...
kornelia11111

Post autor: kornelia11111 »

No właśnie bo tez w CASIE jest informacja ze w systemie teleinformatycznym SI KDR trzeba uzupełnić danych teleadresowych jednostki w celu przesyłek , ale jak wchodzę na system SI KDR to nigdzie nie mam takiej zakładki, żeby uzupełnić i zastanawiam się czy coś jeszcze będzie?
ttttaaaaaa

Post autor: ttttaaaaaa »

nie mam zielonego pojęcia..

w sumie nie wiem po co zmieniali ten cały system, wszystko było dobrze, przejrzyście i czytelnie.

ktoś chyba musiał kasę zarobić
bbbb90

Post autor: bbbb90 »

Ja dostałam zaproszenie do portalu klienta SI KDR i to jest to właściwe zaproszenie czy trzeba czekać jeszcze na to zaproszenie do Help desku bo już się pogubiłam co jest co...czy ktoś wie jak to ma właściwie wyglądać?
Kasia12

Post autor: Kasia12 »

Według mnie to trzeba się zalogować na nowy system. tam są zakładki m.in. zrządzanie kontem czy strukturą dokładnie nie pamiętam tam trzeba wprowadzić wszystkie dane urzędu
ODPOWIEDZ