Czy ktoś z was o tym wiedział z mediów - HYdE PaRK

Strona 6 z 10    [ Posty: 99 ]

Napisano: 22 mar 2012, 20:46

A ty jesteś kompletnym id.iotą. Na pytania retoryczne nie udziela się odpowiedzi. Nie tylko, że zdegenerowany to jeszcze kompletny cym.bał.
~ala

Napisano: 22 mar 2012, 20:49

wpadła moherowa ala i popuściła:))))
~p

Napisano: 23 mar 2012, 16:40

A Ty ala kiedy ostatni raz słuchałaś \"ojca przewodnika\"? Posiadasz w domu dostęp do jedynych polskich wolnych mediów? Jeśli nie to skąd u Ciebie takie zaniedbanie? Spowiadałaś się z tego? Czemu przyrównujesz mnie do instrumentu muzycznego? Skoro ja jestem ksylofon, to ty pewnie flecistka.
~betonowy

Napisano: 28 mar 2012, 23:42

ala
słusznie stwierdziłaś, to jednak id.iota
~Łukasz

Napisano: 29 mar 2012, 0:22

a kolega ~Łukasz już ma czas na net to i może LIST OTWARTY wysmaruje - będzie przecież w białobrzegach - no i kawałek miasta obejrzy przez szyby autobusu - będzie o czym dziatkom na dobranoc opowiadać, oj będzi.
~kicia

Napisano: 29 mar 2012, 10:50

Zauważyłam, ze betonowy to nie tylko id.iota, kan.alia zwyczajna to jeszcze poprzez swoje wpisy ujawnia zboczenie.
~ala

Napisano: 29 mar 2012, 11:29

seks oralny to nie zboczenie
~obserwator

Napisano: 29 mar 2012, 12:30

Nie sam seks tylko afiszowanie się z tym.
~ala

Napisano: 29 mar 2012, 18:08

Głodnemu tylko chleb na myśli - przyznaj się Ala - chciałabyś ale się boisz. Jak nie masz kogo żeby Cię posmyrał to do gazety czy do netu możesz dać ogłoszenie.

Nie jestem bardziej zboczony od Was.

Swoją drogą co jest gorsze? Śmiechowe upodobania seksualne, czy psychoza maniakalno-depresyjna na tle religijnym?
~betonowy

Napisano: 29 mar 2012, 18:11

Na samą moją ksywę reagujecie pianą na p.y.skach, bo po niku mnie oceniacie i atakujecie, a tymczasem to wasze ł.by są zakute i betonowe. Można pięciokilowym młotem walić i nic. Twarde i niedostępne niczym czarne skrzynki z naszego najlepszego samolotu, który nam rozwalił nasz najlepszy prezydent.
~betonowy

Strona 6 z 10    [ Posty: 99 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x