Czy ktoś z was o tym wiedział z mediów - HYdE PaRK

Strona 5 z 10    [ Posty: 99 ]

Napisano: 12 mar 2012, 0:04

No teraz to przywaliłeś z betonu. Gdyby nie nośniki to i biblii byś nie znał, albo znałbyś w wersjach tysiecznych
~Jaś

Napisano: 12 mar 2012, 22:36

czy ja powiedziałem że one nie są potrzebne, przydatne? te nośniki? nie!
Powiedziałem tylko, że ludzka pamięć naturalna jest pierwotna w stosunku do sztucznej.
~Łukasz

Napisano: 16 mar 2012, 16:20

pamięć naturalna jest zawodna i niepewna a sztuczna stała oczywiście na usługach człowieka
~oko

Napisano: 22 mar 2012, 16:26

podały \"wolne media\"
~a

Napisano: 22 mar 2012, 16:48

Łooo maaatkoo boooskoo z któryygo niiibądź kościooła.

Pewnie mohery - wyłączmy całkowicie telewizję publiczną, publiczne radio, zlikwidujmy wszystkie prywatne rozgłośnie radiowe i telewizyjne i w to miejsce dajmy tylko media rydzykowe. Nastanie wtedy wymarzona przez Was wolność mediów. Zlikwidujmy wszystkie gazety - te różne polityki, wprosty, niusłiki, wyborcze - nawet przyjaciółkę zamknijmy - to głos szatana. W ich miejsce tylko nasz dziennik i niedziela. Będzie jeden głos prawdziwy i wiarygodny.

I niech stado łoowieczek w łooowieckowych beretach słucha ojca przewodnika.

Nie mam nic przeciwko rydzykowym mediom - gość ma łeb na karku, a dostęp do jego stacji może mieć każdy za darmo przez miesiąc - satelita Astra-za freee cały miesiąc oraz sieci kablowe. Zestaw można kupić już od 180 zł- czyli tyle samo co dekoder.

Trochę mu zagrali nie dając naziemnej koncesji, zwłaszcza, że dla tylu i.di.o.tów znalazło się miejsce na multipleksie miejsce, a zabrakło dla jednego o.s.zo.ł.o.m.a.

~betonowy

Napisano: 22 mar 2012, 16:51

Ja tak się was oszołomy pytam - kwiczycie tyle, a ilu z Was przez ostatni tydzień poświęciło 2 godziny dla ojca przewodnika? Godzinę na radio, godzinę na telewizję? - bo ja poświęciłem. Mało tego - przeczytałem jeszcze gazetę \"Rzecznika uszatka\"
~betonowy

Napisano: 22 mar 2012, 17:20

Czy na tym forum ktoś jest bardziej zdegenerowany od betonowego?
~pytanie retoryczne

Napisano: 22 mar 2012, 17:29

jakto kto - ty ~pytanie retoryczne - prosta odpowiedź!
~a

Strona 5 z 10    [ Posty: 99 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x