czy ja powiedziałem że one nie są potrzebne, przydatne? te nośniki? nie!
Powiedziałem tylko, że ludzka pamięć naturalna jest pierwotna w stosunku do sztucznej.
Łooo maaatkoo boooskoo z któryygo niiibądź kościooła.
Pewnie mohery - wyłączmy całkowicie telewizję publiczną, publiczne radio, zlikwidujmy wszystkie prywatne rozgłośnie radiowe i telewizyjne i w to miejsce dajmy tylko media rydzykowe. Nastanie wtedy wymarzona przez Was wolność mediów. Zlikwidujmy wszystkie gazety - te różne polityki, wprosty, niusłiki, wyborcze - nawet przyjaciółkę zamknijmy - to głos szatana. W ich miejsce tylko nasz dziennik i niedziela. Będzie jeden głos prawdziwy i wiarygodny.
I niech stado łoowieczek w łooowieckowych beretach słucha ojca przewodnika.
Nie mam nic przeciwko rydzykowym mediom - gość ma łeb na karku, a dostęp do jego stacji może mieć każdy za darmo przez miesiąc - satelita Astra-za freee cały miesiąc oraz sieci kablowe. Zestaw można kupić już od 180 zł- czyli tyle samo co dekoder.
Trochę mu zagrali nie dając naziemnej koncesji, zwłaszcza, że dla tylu i.di.o.tów znalazło się miejsce na multipleksie miejsce, a zabrakło dla jednego o.s.zo.ł.o.m.a.
Ja tak się was oszołomy pytam - kwiczycie tyle, a ilu z Was przez ostatni tydzień poświęciło 2 godziny dla ojca przewodnika? Godzinę na radio, godzinę na telewizję? - bo ja poświęciłem. Mało tego - przeczytałem jeszcze gazetę \"Rzecznika uszatka\"