czy sąd moze zmusić do opiekuna prawnego - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 16 lip 2015, 20:06

uwielbiam was za bystrość ..pozadrościć. Litwini przy was to-.....?klasa O-wiem co mówię.
Emilka.

Napisano: 16 lip 2015, 20:09

Nie bądźcie złośliwi...

to forum pomocy społecznej a nie wykop albo wiocha.pl...

wymieniamy się poglądami... To że ktoś czegoś nie doczytał nie uprawnia by go poniżać...

pytaj koleżanko ile wlezie... po to jest to forum...

Gdyby wszyscy byli tacy mądŻŻŻŻŻŻy nie potrzeba było by forum...
neutralny

Napisano: 16 lip 2015, 20:18

neutralny

Napisano: 16 lip 2015, 21:31

po prostu was kocham ....i tyle.
p... tak trzymaj.
Emilka.

Napisano: 16 lip 2015, 22:52

Emilka kochamy cię wszyscy mężczyźni jak tutaj jesteśmy na tym forum. Kobieta z klasą i pozycją z ciebie. Wybieraj, przebieraj i kochaj całą sobą :)
obserwator

Napisano: 17 lip 2015, 8:43

Uważaj p. Emilka jak już nie potrafi sobie poradzić z oponentem bo mądrzejszy to stara się użyć swoich wirtualnych kobiecych wdzięków i rozpocząć niewinny flirt by na końcu stwierdzić, że oponent męski za dużo sobie wyobraził bo przecież ona nic nie robiła, a w ogóle to typowy samiec w domyśle głupi i da się go sprowadzić do takiego poziomu. Ah ta emi mimo twej przebiegłej gry i tak wzdychamy do ciebie ah
nie piszę się na wirtualną miłość. za stary jestem na takie numery ;)
p..

Napisano: 18 lip 2015, 22:30

eeee...a gdzie tam za stary. Ja bym na pana miejscu tak szybko nie rezygnowała... Z rozmowy ;) o pomocy społecznej rzecz jasna.hmmm brrr.

ps. ok . czytamy dalej..na której to stronie skończyliśmy?
Emilka.

Napisano: 19 lip 2015, 12:11

EMILKA!!!
Podstawa to wykazać przeszkody: pierwsza przeszkodą jest to ,ze Twoja praca jest obciążająca psychicznie i nie jesteś w stanie reprezentować i zajmować się przypadkiem podobnym jakie masz w pracy, wyciągaj stan zdrowia, opiekę nad dziećmi , rodziców( konieczność opieki czy ich choroby) wszystko co sie da. Wykazując przeszkody do sprawowania funkcji może cie Sąd pocałować w d......
Wredna1

Napisano: 19 lip 2015, 13:57

Nie wiem czemu pani na mnie krzyczy Wredna-to po pierwsze. Po drugie podziela pani mój pogląd- który brzmi: Sąd zwróci się o wyznaczenie opiekuna do instytucji OPS- jesli nikt z krewnych nie może nim zostać. Sąd nie zmusi natomiast do pełenienia tej czynności jeśli wskażesz okoliczności ( tu: przeszkody..np sytacja zdrowotna)- powiedziałam tak-więc tym bardziej nie wiem o co pani chodzi.
Nie zgadzam się natomiast z pani zdaniem w kwestii dotyczącej powołania się na specyfikę i charakter pracy w OPS - jako przesłanki, która może zawarzyć na decyzji Sądu-by ten odstąpił od wyznaczenia cię na opiekuna .Ten "argument" dla Sądu nie bedzie miał żadnego znaczenia.Wprost przeciwnie- praca w ops świadczy o kompetencjach i jest gwarantem- że zadanie będzie wykonywane należycie. NIe odwrotnie.
I proszę na mnie nie krzyczeć.
Emilka.

Napisano: 19 lip 2015, 16:23

I to właśnie spowodowało ,ze bardzo sporadycznie wchodzę na forum.
CZEMU PANI NA MNIE KRZYCZY ..... bo się caps włączył i nie chciało mi się przepisywać. To ,że do pani nie przemawia mój argument jest mi obojętne ....sąd go uznał kiedy dyrektor mnie wskazał. To pani się myli bo pełnienie takich dwóch obowiązków jest naruszeniem konstytucyjnego prawa do odpoczynku ( to wypowiedź konstytucjonalisty nie moja) ale może Pani z nią polemizować skoro wiedza Pani taka szeroka
Wredna1

Strona 3 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x