czy wierzycie w prawdziwą miłość ?? ;) - HYdE PaRK

Strona 4 z 13    [ Posty: 124 ]

Napisano: 18 mar 2009, 13:27

tak było miło, a tu masz, no dobra, już milczę, pozdrawiam
~buldog

Napisano: 18 mar 2009, 13:44

przepraszam buldog, masz rację zycie jest piękne ;)
~zuza

Napisano: 19 mar 2009, 3:43

wiara czyni cuda, trzeba wiedzieć czego się chce i nie luzować sobie wręcz przeciwnie, bardzo ważna jest prawda nawet najgorsza bez tego nie wyobrażam sobie prawdziwej miłości.
Buldog wiem o czym mówisz i masz rację :)
Zuza życie nieraz potrafi dokopać ( ale praca socjalna dodaje sił :)))))
~dzibar

Napisano: 19 mar 2009, 3:47

~---- nie powiem, prawdziwą miłośc trzeba chronić i pielęgnować :)
~dzibar

Napisano: 19 mar 2009, 9:28

zgadzam się dzibar z tobą że miłoś trzeba pielęgnować. Jednak czy czasami nie dopada Was wątpliwość czy to jest właśnie ta jedyna, najprawdziwsza?
~zuza

Napisano: 21 mar 2009, 19:32

wiesz Zuza jak się wierzy w człowieka to on sam zaczyna wierzyć w siebie i dlatego wydaje mi sie, że tak ważne jest to aby być w porządku w zwiazku bo nawet jeżeli druga strona zawiedzie, a ty jesteś w porządku to miłość zwycięży.
Zuza sa takie momenty o których piszesz i myślę i wtedy myślę, że mialam klapki na oczach ( pewnie dlatego mówi się, że milość jest ślepa), ale później przychodzi chwila kiedy wiem dlaczego wybór padł na tego, a nie innego i już jestem pewna, że tak ma być
~dzibar

Napisano: 23 mar 2009, 13:46

no pewnie że wierzę i to od pierwszego sporzenia :D
~emonka

Napisano: 27 mar 2009, 12:44

A potem konsekwencje: Czar pryska zaraz po ślubie. Najpierw pretensje o chrapanie, o brudne skarpetki, niedogotowany obiad, potem dzieci, rozwody, alimenty fundusz alimentacyjny.

Eeeh-same problemy z tą miłością, ale cóż zrobić. Świat się musi jakoś kręcić więc trzeba dalej nakręcać koniunkturę, żeby wody na młyn nie zabrakło.
~west

Napisano: 27 mar 2009, 13:52

west święte słowa :)
nela
Referent
Od: 15 kwie 2008, 10:57
Zajmuję się:

Napisano: 28 mar 2009, 3:01

nela jakie święte słowa, przecież to do połowy pusta szklanka westa
~dzibar

Strona 4 z 13    [ Posty: 124 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU