czy wierzycie w prawdziwą miłość ?? ;) - HYdE PaRK

Strona 5 z 13    [ Posty: 124 ]

Napisano: 28 mar 2009, 14:05

to zlezy jak kto zrozumiał
~~nela

Napisano: 30 mar 2009, 0:14

zuza zanim weźmiesz się za podcinanie to 7 albo 77 razy się zastanów, bo inaczej to zostaną ci same pióra i wibrator
buahahahaha
~buldog

Napisano: 01 kwie 2009, 2:54

nela optymistom żyje się szczęśliwiej
~dzibar

Napisano: 01 kwie 2009, 9:18

buldog spokojnie o to nie musisz się martwić
~zuza

Napisano: 04 kwie 2009, 2:02

dobrze wiedzieć, oby tak dalej buahaha
~buldog

Napisano: 06 maja 2009, 10:39

Ej ludziska, prawdziwa miłość istnieje, jest cudowna, człowiek wówczas nie panuje nad sobą, rozum gdzieś odchodzi a budzą się demony.... ale jak ciężko ją odszukać, czasami dopada nas kiedy jej nie oczekujemy. Często można przejść przez życie i nie spotkać jej wcale. Ale uwierzcie mi jak nas dopadnie to nic się nie liczy, ślepo brniemy przed siebie, zachwycamy się postacią, która nas zauroczyła, chociaż inni widzą w niej wady dla nas to są same plusy. Idealizujemy , wyolbrzymiamy ...działa nasza gorączkowa wyobraźnia. Ale taka miłość jest krotka, pozniej gdy mija zauważamy to o owo , mówimy jak ja tego nie mogłem zauważyć.
~zibi

Napisano: 06 maja 2009, 13:09

zibuś aniołku ty mój, nie bądź taki surowy bo ja już mam nogi ugotowane takie miękkie, to z uwielbienia, tak na mnie działa miłość
~anwe

Napisano: 06 maja 2009, 14:08

ach te demony, hmmm zibi się zbiesił
~anwe

Napisano: 06 maja 2009, 14:19

hej hej nie wymyślaj , matko co za awe wymyśliłeś , napisze wieczorem , no ładnie ...
~angel

Napisano: 06 maja 2009, 14:43

aniołku skąd wiedziałaś, że to ja wymyśliłem he he
~zibi

Strona 5 z 13    [ Posty: 124 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem