Decyzja - dodatek energetyczny - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 3    [ Posty: 25 ]

Napisano: 18 lis 2013, 13:34

Proszę o wzór decyzji przyznającej dodatek energetyczny.
~Ulka

Napisano: 20 lis 2013, 17:16

a może po nowym roku żaden wnioskodawca nie przyjdzie po dodatek energetyczny? Jak w telewizji i w gazetach nie będą trabic - nowe świadczenie dla mieszkańców, pomoc dla emerytów i rencistów, płacisz duzo za energię - możesz starac sie o pomoc - wszystko na temat w dzisiejszym wydaniu gazety.... itp. to ludzie nie będą wiedzieli, że cos takiego jest. U mnie co jakis czas trafia sie osoba, która nie wie ze jest cos takiego jak dodatek mieszkaniowy.
~prawdziwe zzz

Napisano: 20 lis 2013, 17:23

np. dodatek w wysokości 13 zł, 2% wynosi 0,26zł...
czyli starczy jedynie na jedną kartkę + kopertę...
a gdzie przelew.... a gdzie koszt przesyłu...

waciki to już rozrzutnośc...
~gorzatka

Napisano: 20 lis 2013, 17:27

dziewczyny ja przed chwilą dostałem od kierownika pismo z UW szczecin że mam do 30 listopada podać ilość dodatkowiczów ...... a wiec .. URW... MAC mi to wlepią
~małe ww

Napisano: 20 lis 2013, 17:31

czy jest druk na zapotrzebowanie???
~gorzatka

Napisano: 20 lis 2013, 17:32

no i co??? małe ww.... na szkolenie jedziesz?????? hihihihi
~gorzatka

Napisano: 20 lis 2013, 19:51

nie ma narazie żadnego druku mam podać szacunkową ilość dodatkowiczów... a szkolenie wymyślili sobie w mikołajki i co z workiem kłopotów mam wracać p....le nie jadę ;(
~małe ww

Napisano: 20 lis 2013, 19:53

teraz ja będe tu sępił i na drapane liczył prosząc o gotowce....... a niech mnie keczupem obrzucają .. ;(
~małe ww

Napisano: 20 lis 2013, 20:43

Nie mów ~małe ww, że jesteś zaskoczony. Miałeś pewnie cichą nadzieję, że ominie Cię ta przyjemność. Mam nadzieję, że mając już wiedzę z naszego forum, wiadomo będzie o co dopytywać. Wszyscy tu oczekujemy informacji na temat \"wynalazku z radosnej twórczości\" naszego ciała ustawodawczego.
Tak na marginesie - liczę, że podzielisz się z nami wiedzą zdobytą na szkoleniu.
Pozdrawiam :)
~ToJa

Napisano: 20 lis 2013, 20:51

będę okrutna... naśmiewałeś się z innych że na szkolenia tracą pieniądze... ironizowałeś że jestem naiwna dając się wykorzystywać i za frajer przesyłam wszystkim wzór wniosku, a teraz... sam pomocy potrzebujesz...

prowadzący szkolenie zawsze mówią \"moim zdaniem\" w wy róbcie jak chcecie...
nikt nigdy Ci nie powie że tak jest na 100%, bo na argument na TAK, można zaraz znaleźć argumenty na NIE,

szkolenie dało mi tyle... że utwierdziłam się że mój tok rozumowania pokrywa się z rozumowaniem innej, z pewnością mądrzejszej i bardziej doświadczonej osoby...
na kilka spraw zwróciła nam uwagę by nie popełnić niepotrzebnie błędu,
a teraz ode mnie zależy ile ja z tej wiedzy przyjmę na własny grunt, a co sobie odpuszczę... jednak jestem świadoma że konsekwencje poniosę ja... a wyroków sądów i kontrolujących nikt nie jest w stanie przewidzieć.

~gorzatka

Strona 1 z 3    [ Posty: 25 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x