dlaczego dziś premier nie pyta o ceny? - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 01 mar 2011, 22:25

Łukaszu wyznajesz zasadę <im gorzej tym lepiej>? Powodzenia!
~a może

Napisano: 02 mar 2011, 13:02

w przypadku rządów tego premiera i sformowanego przez niego rządu to raczej jest odbieram rzeczywistość, że \"im lepiej tym gorzej\". No chyba, że komuś się polepszyło faktycznie. Pytanie tylko, komu?
~Łukasz

Napisano: 02 mar 2011, 13:59

mi i to bardzo i jest ok oby tak dalej a nie pis bo znowu zacznie od nekropolityki i 50 lat do tyłu
~mi

Napisano: 02 mar 2011, 14:06

PO nie może już nikogo obwiniać, ze przewszkadza im w rządzeniu. Mają pełnię władzy a jak widać nadal nic nie robią.

W tym przypadku powiedzenie \"im gorzej tym lepiej\" rzeczywiście jest na miejscu.

Najwyższy czas aby społeczeństwo przejrzało na oczy, bo jesli po raz drugi, a wliczając w to wybory prezydenckie po raz trzeci propagandziści PO oszukają społeczeństwo to czeka nas prawdziwa katastrofa.

To tak, jak z niesmacznym lekarstwem. To nic, że jest gorzkie i nie smakuje ważne jest aby było skuteczne.

Co mi po polityce miłości Tuska i Komorowskiego gdy za pensję mogę kupić już niemal o 30% mniej a rząd nadal uważa, że inflacja jest bardzo niska.

Ja nie oczekuje od premiera i prezydenta miłości a profesjonalizmu. Miłość zapewnia mi rodzina, ktora powinna godnie żyć. Jak widać coraz trudniej jest o godność gdy w portfelu jest coraz mniej.
~aga

Napisano: 02 mar 2011, 17:04

no to powinniśmy się cieszyć, że im gorzej tym lepiej a tu wszycy tylko nażekaja że aż miło!!!!!!!!!!
Cieszcie sie rodacy cieszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~no

Napisano: 02 mar 2011, 22:32

nie cieszyć, tylko raczej płakać nad głupotą i lenistwem rządzących i ich niczym nieuzasadnionym optymizmem i obłudną miłością do Narodu
~Łukasz

Napisano: 02 mar 2011, 23:45

przecież ty się cieszysz no nie?
~no nie

Napisano: 03 mar 2011, 11:44

ŁUKASZ NA PREMIERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~antyagrest

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x