Do ANGOC - HYdE PaRK

Strona 5 z 7    [ Posty: 62 ]

Napisano: 05 paź 2015, 13:51

Córka pisze:Wszyscy piszmy, wszyscy się słuchajmy i kochajmy.

Wszyscy milczmy, wszyscy się buntujmy,i nienawidzmy.chore.
jestem sobą
Praktykant
Od: 05 paź 2015, 8:20
Zajmuję się:

Napisano: 05 paź 2015, 14:00

ludzkie
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 05 paź 2015, 14:05

Bo ludzie są coraz gorsi,tacy jak .....(przemilczę) , nie warto się szarpać.Nie mam zamiaru udowadniać całe życie że mam racje i jestem najlepszy.Chcę i korzystam z niego ile tylko mogę.
jestem sobą
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 05 paź 2015, 14:07

"Chcę i korzystam z niego ile tylko mogę"
i z tego typu myślenia są coraz gorsi.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 05 paź 2015, 14:18

To Ty tak uważasz,ja jestem szczęśliwy.Dobro materialne ponad wszystko? Mam tyle ile potrzebuję,więcej nie chcę,a Ty szarp się do śmieci o pieniądze i o stanowisko.Ja mam wybór,nikt mnie nie zmusi do inneg życia.
jestem sobą
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 05 paź 2015, 14:21

Nie przeszkadza mi wiwisekcja, którą robi Emilka na moim żywym organizmie - bo po moich plecach wiele osób już weszło na szczyty za mojego życia - "prawdziwa cnota krytyk się nie boi" i widać jasno komu tutaj faktycznie brakuje pokory.
Ja ukazuje wadliwy ( nazywam go PO imieniu - patologicznym systemem funkcjonowania w Polsce " demokracji" i ludobójczym ), który wspiera osoby takie jak Emilka, i nie chodzi tutaj o Litwinkę ( za jaką ktoś ją uważa - nie wiem dlaczego i w imię czego nazywa - pewnie chcąc skierować uwagę na państwo, ktore w jakiś sposob wyróżnilo się - a może jest to sugerowanie o konkretnej historii wlaśnie tego regionu, proba poniżenia naszego wieszcza i probuje tuszować faktyczny problem.
Mataczyć, aby zakamuflować faktyczną tożsamość).
Staram się o posadę posła na Sejm i nie zamierzam dawać się wciągać w jakieś bliżej nieokreślone matactwa, niedomówienia, uprzedzenia, dyskryminacje, nękania, mobbingi itp. nadużywanie prawa poprzez stosowanie niezgodnie z prawem.
Do tego aby reprezentować moich wyborcow wystarczy mi wiedza poprzedzona nauką od 7 roku życia, w tym trzy rożnego rodzaju specjalizacje ( ostatnia w zakresie pracy socjalnej z zawodu bowiem jestem pracownikiem socjalnym - nie myliś z opieką czy opiekunką, a więc nie matacz Emilka.)
Tego doświadczenia, kompetencji, wied, ktorą przez osiemnaście lat ksztalcenia zdobywalam jako pracownik socjalny - nikt mi nie odbierze i jak widać nie przeszkadzają mi braki w tej kandydaturze ( w wyborach na posla do VIII kadencji Sejmu RP)
bowiem jeżeli " śpiewać każdy może " ( moje pytanie: czy powinien?) - wyśpiewała kiedyś Lady Pank
https://www.google.pl/search?q=mniej+ni ... bTU5jnl_gD

To w równej mierze wyborcy sami określą 25 października 2015 roku czy jestem godnym kandydatem aby ich reprezentować racje rzetelnie i sumiennie
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 05 paź 2015, 14:30

Dzibar jaki masz pomysł na pomoc dla pracowników socjalnych jeśli wygrasz ?
I pytanie drugie- ile zarabia poseł?
Anioł

Napisano: 05 paź 2015, 14:49

Ad. 2 Nie wiem ile zarabia posel, tak samo jak nie wiem ile teraz zarabia pracownik socjalny, wiem natomiast ile po trzydziestu latach bardzo ciężkiej pracy ( od 19-go roku życia) dostalam z ZUS z tyt. czasowej niezdolności do pracy.

Ad. 1 JAK WYGRAM WYBORY TO ZAMIERZAM DOKOŃCZYĆ OBYWATELSKI PROJEKT USTAWY O ZAWODZIE PRACOWNIKA SOCJALNEGO
no i doprowadzić do tego aby powstal projekt wspolny tj prezydencko - rzadowo - poselsko - obywatelski.
Taka komisyjna praca nad projektem ustawy o zawodzie pracownika socjalnego dalaby możliwość szybkiej legislacji ponieważ już na etapie prac komisji byloby możliwe wyeliminowanie i przedyskutowanie większości problemow dotyczących strikte zawodu pracownika socjalnego i co się z nim wiąże jego funkcji, roli w spoleczeństwie, tożsamości i płacy
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 05 paź 2015, 15:03

Z pewnością będę również czyniła starania w uwolnieniu zawodu tj. przy okazji ustawy o zawodzie pracownika socjalnego - możliwości podjęcia dzialalności gospodarczej jako pracownik socjalny ( pod warunkiem zweryfikowania kompetencji przez komisję i rejestru).
W zasadzie mnie w dużej mierze interesuje wlaśnie uregulowanie sprawy pomocy spolecznej jako kwestii spolecznej, a przy okazji systemowego uregulowania kwestii mieszkalnictwa socjalnego, bezrobocia oraz zabezpieczenia podstawowych potrzeb takich jak żywność i ubranie>
Te sprawy to dla mnie priorytet i dlatego zdecydowalam się wykorzystać moją wiedzę w Sejmie, dlatego ubiegam się o poselski fotel aby w tych kwestiach poslować i w końcu podwyższyć standardy zabezpieczenia podstawowych potrzeb na miarę UE
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 05 paź 2015, 15:43

Ukończenie zaocznej szkoły średniej nie daje jeszcze wykształcenia.
Zwracanie się do kogoś na forum per "dzieciaku" to objaw bezradności i infantylnej tzn dziecinnej manipulacji.
uwaga

Strona 5 z 7    [ Posty: 62 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x