Do ANGOC - HYdE PaRK

Strona 1 z 7    [ Posty: 62 ]

Napisano: 01 paź 2015, 12:56

Panie Andrzeju Litości - poważnie. Niech pan coś z tym zrobi.
Dzibar zabiera nam wolnośćććććććććććććććććć!
Pan tego nie widzi ??
Proszę o interwencję.
Zrozpaczona,

Napisano: 01 paź 2015, 13:10

Wolności nikomu nie zabieram, po prostu jestem na nowym etapie pracy socjalnej pokazując jakie możliwości ma wolny człowiek i jak można wykorzystać swoje talenty - dochodząc do pozycji, którą osiągnęłam;
jeżeli nie jest ograniczony i sam się nie ogranicza ( wolność słowa - podstawowe prawo demokracji)
Jak widać próby ograniczenia mnie przez lata nie dały skutku, natomiast udowodnilam w sposób jasny i jednoznaczny obludę i niespójność tych, którzy mają takie same możliwości, a jednak coś nie pozwala im na przebicie się tak jak mnie i dotarcie do ludzi, którzy chcą czytać do co piszą.
Ja nie mam wiele postów, ale jak widać te nieliczne cieszą się zainteresowaniem
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/adam-bie ... lne/tsjhsm
to jest chyba glówny problem zalożyciela tego postu
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 01 paź 2015, 14:01

Możesz się zamknąć :!: :!: :!: :!:
czy możesz zamilknąć choć na chwilę :!: :!: :!:
Nie interesuje mnie twoja "pozycja" :evil: ani nic co Ciebie dotyczy.
Zrozpaczona,

Napisano: 01 paź 2015, 14:41

Jeżeli to ciebie nie interesuje to nie wypowiadaj się na moj temat na forum i nie wypowiadaj mojego imienia ~~zrozpaczona swoją bezsilnością
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 01 paź 2015, 15:01

dzibar pisze:Ja nie mam wiele postów, ale jak widać te nieliczne cieszą się zainteresowaniem
Żal mi Ciebie, więc bez komentarza ...
;lk

Napisano: 01 paź 2015, 15:13

Ależ przez ciebie przemawia jakaś zazdrość, bo czegóż żałować? Robię to co chcę robić i idzie to w dobrym kierunku - bez względu na wynik;
nic nie robię na siłę, ale pokazuję jak skutecznie nie rozkładać rąk.
Są ode mnie lepsi i mądrzejsi więc każdy dystans do siebie jest dobry, a doświadczenie bezcenne i walka wyborcza do końca :) wszak nauka czyni mistrza:)
Więc nie wywołuj wilka z lasu:) booooooooooooooooo wyjdzie i cię zjeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 01 paź 2015, 16:11

jesteś chora kobieto.
kres

Napisano: 01 paź 2015, 19:23

Zdania na temat aktywności na forum użytkowniczki dzibar są podzielone, jednych użytkowników forum mocno drażnią jej wpisy, inni je lubią, jeszcze inni tolerują lub ignorują. Ten dział HYdE PaRK na forum ops.pl założono niegdyś z intencją udostępnienia miejsca do rozmów na tematy różne, nie koniecznie związane bezpośrednio z problematyką pomocy społecznej, pracy socjalnej, profesjonalnym pomaganiem. Rożnej treści wątki się tu pojawiały i pojawiają. Poważne i mniej poważne, takie dotykające kwestii egzystencjalnych i metafizycznych, jak również takie o spędzaniu wolnego czasu, hobby; można tu czasem znaleźć np. fajne dowcipy.

Ostatnio dominuję (NIESTETY) przeważnie straszne w swym wyrazie wątki na temat uchodźców i imigrantów, widoczna jest również zwiększona liczba wpisów upolitycznionych, to chyba w związku ze zbliżającymi się wyborami parlamentarnymi.
angoc

Napisano: 01 paź 2015, 21:43

uchodźcy, jacy uchodźcy, same młode musliny, bogate, ciuchy markowe, plecaki markowe, buty markowe, tablety etc. ich rodzice zostali tam, małe dzieci zostały, a te islamskie byki rozpłodowe gwałcą, rabują, bójki wszczynają, zalewają Europę, niedługo będą narzucać swoją religię, kulturę bo im ich imam tak każe a my co, mamy być im posłuszni, nigdy, niedoczekanie ich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...

Napisano: 01 paź 2015, 22:55

Nieco bardziej roztropne, wyważone (niż takie, jak to, w dziale HP) jest/powinno być stanowisko pracowników socjalnych oraz innych pracowników systemu pomocy i integracji społecznej.

Próbowałem na to zwrócić uwagę, otwierając na forum ops.pl tematy:

Też byliśmy uchodźcami viewtopic.php?f=43&t=207186647
IFSW ws. kryzysu migracyjnego viewtopic.php?f=2&t=207187845

Dostrzegamy problem, dostrzegamy również rozmaite zagrożenia, naszym powołaniem jest jednak niesienie pomocy, również w nietypowych sytuacjach, takich jak ten kryzys migracyjny. Naszym powołaniem nie jest wzmacnianie uprzedzeń i murów między ludźmi, raczej budowanie mostów porozumienia, dialogu. Czy możemy być krytyczni wobec obcych naszej kulturze zachowań? W sytuacjach, gdzie łamane są podstawowe prawa człowieka, moim zdaniem możemy - jednak w odpowiedni sposób, w odpowiedniej formie.
angoc

Strona 1 z 7    [ Posty: 62 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x