Do ANGOC - HYdE PaRK

Strona 3 z 7    [ Posty: 62 ]

Napisano: 02 paź 2015, 11:40

Dzibar
Przykro mi -ale obraz kliniczny Pani przypadku nie potwierdza tezy, że jest Pani skuteczna i silna, co Pani pisze.
Ale ja rozumiem Pani potrzeby psychiczne, ma Pani też za sobą Konstytucję... Konwencję i jak widzę ludzi wychowanych w nurcie humanistycznego podejścia. Więc niech pani pisze i pisze i pisze...życzę sukcesów i zdrowia.Ale niech pani wie, że ma szczęście ogromne, bo mamy dzisiaj czasy gdzie bardzo łatwo uprzedmiotowić ludzi z problemem jak u Pani.
Jakkolwiek duże posiadam aspiracje i bez względu na to jak bardzo zależy na osiąganiu celów osobistych, zawodowych, naukowych- tak nie śmiałabym dowartościowywać się Pani kosztem. Pewno jest pani przekonana o swojej silnej pozycji, dorobku..i niech tak pozostanie..ok.
Emilka.

Napisano: 02 paź 2015, 12:21

Pani Emilko mowa o obrazie kliniczny przez forum świadczy tylko o poziomie pani kwalifikacji w tek kwestii.
Proszę sobie znaleźć inny obiekt zainteresowania bo mój przypadek jest sam w sobie "indywidualnym przypadkiem":) z którym jak widać sama się uporalam.
Tak więc proszę zejść do poziomu ~~zrozpaczonych skoro szukają pomocy w internecie i z nimi dyskutować i ich pocieszać, ja jak mam problemy psychiczne to udaję się na superwizje lub do psychiatry, a nie szukam niedowartościowanych osób, ktore wmawiają mi pychę i podpowiadają "pewno jest pani przekonana o swojej silnej pozycji, dorobku..i niech tak pozostanie..ok"
To są pani slowa nie moje, a co poeta mial na myśli to wie tylko poeta i nie zamierzam polemizować
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 02 paź 2015, 12:32

Orzeczono jak w sentencji. Zdrowia.
Emilka.

Napisano: 02 paź 2015, 12:40

"Zrobiło się duszno", "Zdrowia", to typowa peowska zbitka propagandowa. Wiadomo więc o co chodzi autorom tych wpisów. Dzibar pisz dalej. Trzeba gonić POlszewika :lol:
pablito

Napisano: 02 paź 2015, 12:42

kurczę. Nie wiedziałem, że jak wznoszę toast to propaguję PO.
Muszę się nad sobą zastanowić....
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 02 paź 2015, 13:19

Pablo
Głupszej myśli nie słyszałam.Co to, kto to jest dosłownie PO :!: PIS :!: , PSL :!: - nie znam, nie interesuje mnie, nie fascynuje mnie, a śmieszy i bawi jak ludzie, którzy tak bardzo się identyfikują z tymi partiami.
emilka.

Napisano: 02 paź 2015, 22:21

Emilka, musisz jeszcze dwa razy wyprzeć się bo inaczej nikt ci nie uwierzy. A tak na serio przecież wszyscy poinformowani dobrze wiedzą, że ty to Ruch Palikota :D
barbara_a

Napisano: 02 paź 2015, 22:26

Co tutaj robisz super "inteligentna" Emilio z Litwy? Szpiegujesz dla sowietów? Wiele razy użalałaś się na niski poziom intelektualny tego forum więc wniosek jest oczywisty. Jesteś tu po to by szpiegować i donosić, bo w przeciwnym razie po co miałabyś się dobrowolnie katować tymi prymitywnymi wpisami? Kazali to śledzisz i kapujesz :(
pablito

Napisano: 03 paź 2015, 20:09

zaszliście do poziomu dzibar bez matury :lol:
no kuźwa

Napisano: 04 paź 2015, 12:00

Poziom dzibar to poziom Zdzisławy BEER-Barlik, a to świadczy o jakości i marce - znanej w Polsce i na świecie i cenionej za rzetelność i sumienność, w przeciwnym razie zwykly pracownik socjalny, specjalistka pracy socjalnej nie mialbym szans - dzisiaj ubiegać się jako kandydatka na posla RP do Sejmu.
Moja siła nie tkwi w opiniach, przemocy i sile fizycznej, ale w slabości osób dysfunkcyjnych i faktach - tym wszystkim co dzisiaj się poniża, urąga ich godności i czci, co się piętnuje zamiast wspierać i pomagać.
Jak widać w polemice mogę stawać i z Emilkami, które wymachują swoimi świadectami na Forum.
Ja nie wstydzę się swojego wyksztalcenia bo pewnie gdyby nie takie Emilki to z moimi zasobami i talentami zaszlabym wysoko, tyle tylko, że moje priorytety są inne.
Nie jest moją zaslugą, że urodzilam się taka jaka jestem i tym kim jestem, ciężko na to pracuję i dostaję od życia baty za każdy bląd, niczego nie mam za darmo, ale nie poddaję się, podnoszę i ide do przodu.
Uczciwie przedstawiam fakty, nie opadają mi ręce bo zawsze mogę je zlożyć do modlitwy.
A moje nazwisko znane od 4000 ( 4 tysięcy lat - jak zaświadcza Biblia gdzie jest napisane o BEER - Szebie, czyli Studni Przymierza ) - świadczy najlepiej o skuteczności i jakości, którą wielu w Polsce i na świecie stara się zmataczyć i ignorować aby wypromować swoje miasta i siebie.
Jak więc widzicie ja nie muszę się promować i machać papierkiem, można mnie nazwać nawet glupią babą bez matury, ale Królestwa i tak mi nikt nie odbierze
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Strona 3 z 7    [ Posty: 62 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x