Do dyrektorów

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~.....

Re: Do dyrektorów

Post autor: ~..... »

ciężko być dyrektorem
~Yulu

Post autor: ~Yulu »

Forest to dawaj to pytanie. Albo wystartuj na dyrektora. Powodzenia
~Wojtek

Post autor: ~Wojtek »

Ciężko wpisać choć imię przed postem \"......\" ha ha ;).
Zostań dyrem to sobie \"porządzisz i odpoczniesz\" (nogi na biurku, robota sama się robi, sekretarka w mini śmiga z kawą - to tylko parę bonusów ha ha) ;)

Macie rację, prawo jest tak popiep.....one i niespójne, że pięciu prawników (zatem teoretycznie fachowców) zinterpretuje to na pięć sposobów ;)
Pozdr.

~marian

Post autor: ~marian »

To ktoś ma sykrytarke
~Wojtek

Post autor: ~Wojtek »

Napisalem to w formie przejaskrawionego żartu - a zresztą może ktoś ma ;) ja nie mam.
Pozdr.
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

A ja mam sekretarkę, sekretarza - zależy czy w danej chwili pod wpływem gender czuje się jako on lub ona. A zapomniałem, że mam też klęcznik, kanapę i barek..... co z tego, że pusty.
~$

Post autor: ~$ »

a u nas dyr nie ma SYKRYTARKI....o kwausię, pełny brziusio dbają bardzo wyspecjalizowani oddani pracy wychowawcy hihih:) pelnią również funkcję komputera,zapisują każde zdarzenie, wszystko wiedzą hihihi
~$

Post autor: ~$ »

tak tylko wodze fantazji puściłem;)
~jula

Post autor: ~jula »

do gochy-jak ,,zorganizowac ,,takie stowarzyszenie w placówce,podpowiedzcie
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

jula taka sama procedura jak w każdym innym przypadku. Z tego co pamiętam musi być 15 osób. Spotkanie założycielskie, lista obecności, wybór władz, rejestracja i można działać.
ODPOWIEDZ