~Ania na ważne rzeczy ja zawsze mam czas. Staram się dobrze układać priorytety. Niestety ze względu na toczącą się sprawę w sądzie nie mogę zaspokoić Twojej ciekawości w tej chwili
\"2009-06-29 11:00 Re: zwolnienie z pracy
wysłane przez ~dzibar dnia 2009-06-29 11:00:59
~dzibar
powodem jest naruszenie podstawowych obowiązków pracowniczych polegające na nieterminowym wykonywaniu zadań, niewypełnienie poleceń służbowych, wynoszenie poza teren OPS dokumentacji powodujące niemożliwosc zakończenia postępowań przez innych pracowników, wadliwym prowadzeniu postępowań w związku z nieznajomością przepisów prawa, nieprzestrzeganie zakładowego regulaminu pracy, utrata zaufania niezbednego do realizacji zadań na zajmowanym przez pracownika stanowisku.
No to w końcu się dowiedziałam, że jestem najgorszym pracownikiem w OPS. No bo tego to chyba nikt nie przebije.
Jak to dobrze, że robiłam specjalizacje w zakresie pracy z osobami zaburzonymi psychicznie teraz bedę mogła sama sobie udzielic wsparcia. \"
to jeden z pierwszych wpsiów dzibar w sprawie zwolnienia z pracy.
Jejku, to tak można obijać sie w pomocy społecznej? Chyba sie zwolnię ze spółki i pójdę do MOPS. Ale jak sie mam tam nudzić, to wolę zasuwać, jak dotąd. Przynajmniej czas szybko mi mija.