A ty Pestka nie wypowiadaj się za wszystkich, ciekawe ile osób z tych co tak nadajecie na Dzibar potrafiło by jej to powiedzieć prosto w twarz? A tak na forum, anonimowo to łatwo w kogoś błotem rzucać, prawda?
Oczywiście zaraz rzuca sie sępy że kolejna stuknięta i fanka Dzibar; ani mnie ona grzeje ani ziębi, ale to co niektórzy tu pokazują swoją postawa to ...
Mnie tez ani ziębi, ani grzeje, ale męczy. swpokojnie powiedziałabym w twarz co myslę o takim maniackim narzucaniu sie ze wszystkim i o wszystkim, a szczególnie unikaniu konkretów, megalomanii itp. Wiele osób tu pisze, ale nieliczni, t6ak jak dzibar wzbudzają niechęć i negatywne kontrowersje. To jest po prostu smutne...
skoro wzbudzam negatywne emocje ponieważ nie zaspokoiłam ciekawości Anki to bardzo mi przykro, tak samo jak przykre jest, ze post był do mnie, a tyle osób wypowiedziało się w moim imieniu
- czyz nie jest to zastanawiajace na tym Forum
Zdaje się, ze wypowiedziano się w Twojej sprawie, a nie w Twoim imieniu!!! Wykręcasz wszystko na opak, a opinię wyrobiłaś sobie od dawne, a nie od pytania Anki
Dzibar weź już odejdź bo widzisz ze nikt Cię tu nie poważa. Skończ i wstydu nam oszczędź jako pomocy społecznej !!!!! Twoje beznadziejne kłamstwa już nawet nikogo nie ruszają. Po prostu sądzę że wszyscy na forum muszą Cię zacząć ignorować.