jak zwykle władze \"w porę\" się zorientują - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 14 sty 2011, 20:47

https://biznes.onet.pl/to-nie-jest-kraj- ... rasa-detal

ciekawe, czy dla starszych rodziców jest ten kraj. Poza tym, to nie kraj tylko państwo, jego aparat, nie jest dla rodziców, nie ważne, młodych czy starszych.
Media, które nagle zaczynają wyciągać \"na świat\" tematy wiadome dla wielu środowisk już dawno są chore, a nie niezależne. Problem demograficzny, urodzeń, rodzin itd. juz dawno jest poważny i wielu ludzi o tym mówiło, niestety nie byli z PO, ani z nią nie sympatyzowali, więc nie byli atrakcyjni dla mediów.
No ale jak teraz płemieł pokazał na konferencji prasowej dotyczącej składek, emerytur, OFE itd. jak \"dowcipny\" być potrafi sugerując najprostsze rozwiązania, to się i resort \"polityki społecznej\" wziął za badania i \"niezależne media\" za pisanie.
~Łukasz

Napisano: 14 sty 2011, 23:37

Szanowny młodszy kolego czy to wypada Tobie (pracownikowi socjalnemu) komentować w takim właśnie tonie doniesienia prasowe na temat niżu demograficznego? Wydaje mi się to wielce nie stosowne!
~Jolka

Napisano: 15 sty 2011, 0:42

a dlaczego nie?
To są doniesienia prasowe oparte na badaniach MPiPS. A co jest niestosownego w moim komentarzu, tj. moim jako pracownika socjalnego? Czy pracownicy socjalni nie mogą samodzielnie myśleć i wyrażać swojego zdania w istotnych sprawach? A co to znaczy \"w takim tonie\"? To znaczy, jakim?

A co wg Ciebie jest, czy byłoby stosowne?
~Łukasz

Napisano: 15 sty 2011, 0:46

...ty Łukaszu nie jesteś pracownikiem socjalnym, a li tylko politologiem - a twój tom jest ogólnie znanym tonem pewnych określonych środowisk, które mają jeden wiadomy cel.
~przecież ...

Napisano: 15 sty 2011, 13:37

\"ogólnie znany ton\", \"pewne określone środowiska\", \"jeden wiadomy cel\"

ktoś się wysilił intelektualnie i błysnął precyzją argumentów w swojej wypowiedzi. Nie brak tutaj takich \"intelektualistów\".
~Łukasz

Napisano: 15 sty 2011, 16:53

i miał rację - bo jest to ton prezesie Yarkacza!!!!!!!!!!!!
~?

Napisano: 15 sty 2011, 21:29

Panowie, bądź Panie
do rzeczy, do rzeczy (tzn. wróćcie do głównego tematu, który poddałem, a nie p-ierodły będziecie wypisywać)

Czy tak ciężko Wam się trzymać tego co zaproponowałem? Lepiej napiszcie coś w obronie \"rządu\" czy choćby resortu \"pracy i polityki społecznej\' jeśli chodzi o działania w kwestii demograficznej zapaści. Wszak \"mądrzyście\" zawsze, więc coś w obronie tego \"rządu\" proszę.
~Łukasz

Napisano: 15 sty 2011, 21:41

piszesz \"rządu\", jaki z ciebie patriota??? Nie akceptujesz demokratycznie wybranego prezydenta i jego prawa do pracy z takimi ludźmi z jakimi chce!!!Poszukaj sobie lepszego miejsca na Ziemi. Może kacykiem zostaniesz i sie spełnisz?
~do Łukasza

Napisano: 15 sty 2011, 22:28

popieram wniosek z 19:41!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~?

Napisano: 15 sty 2011, 22:40

Popieram również!!!!! Nie głosowałam na PO ani tym bardziej na PiS ale uznaję demokratycznie wybrany rząd w MOIM KRAJU
~ola

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x