Moim zdaniem tak. Usługi asystenta osoby niepełnosprawnej są realizowane na podstawie art. 17 ust. 2 pkt 4 ustawy o pomocy społecznej. Zatem są to zadania gminy wynikające z ww. ustawy.
Uważam, że nie. Zatrudnienie w urzędzie nie sprzyja przyznaniu tego dodatku.PAULINA. pisze: ↑24 lip 2024, 10:40Witam,
Czy waszym zdaniem dodatek motywacyjny należy się osobie wykonującej zadania FA, Stypendium Szkolnego, Czystego Powietrza i wszystkie dodatki dodatkowe tj. węglowe, osłonowe i zapewne bonu energetycznego ??
Dodatkowo jestem zatrudniona w Urzędzie Gminy nie w GOPS .![]()
Taka sama sytuacje lecz zatrudniona w MGOPS - tez dodatku nie dostanę!benita pisze: ↑24 lip 2024, 10:52Uważam, że nie. Zatrudnienie w urzędzie nie sprzyja przyznaniu tego dodatku.PAULINA. pisze: ↑24 lip 2024, 10:40Witam,
Czy waszym zdaniem dodatek motywacyjny należy się osobie wykonującej zadania FA, Stypendium Szkolnego, Czystego Powietrza i wszystkie dodatki dodatkowe tj. węglowe, osłonowe i zapewne bonu energetycznego ??
Jakbyś była sprzątaczką zatrudnioną w MOPS to tak.PAULINA. pisze: ↑24 lip 2024, 10:40Witam,